Πατέρας θύματος στα Τέμπη για έμπειρο σταθμάρχη: «Είναι δολοφόνος, γιατί τον άφησαν ελεύθερο;»

Ραγίζει καρδιές όταν λέει πως περιμένει να γυρίσει ο χαμένος γιος του...

Must Read

Έξω φρενών είναι ο πατέρας του Παύλου Ασλανίδη που έχασε τον γιο του στα Τέμπη σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την διερεύνηση της υπόθεσης και συγκεκριμένα με την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος και ο έμπειρος σταθμάρχης που είχε βάρδια την ημέρα της τραγωδίας.

«Το θέατρο του παραλόγου βλέπουμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Πιστεύαμε ότι οι ανακριτές θα κάνουν καλύτερη δουλειά. Είναι δυνατόν ο υπεύθυνος σταθμάρχης να κλαίγεται για τον πατέρα και τα παιδιά του; Είχε μια δουλειά ας παραιτούνταν αν δεν μπορούσε να την κάνει. Εγώ είμαι άνεργος, η γυναίκα μου είναι άνεργη και τα παιδιά μας είναι του μεροκάματου, εμείς δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε;», είπε ο κ. Παύλος Ασλανίδης μιλώντας στην εκπομπή «Τlive».

Δείτε επίσης:

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και ο έμπειρος σταθμάρχης! – «Δεν είχα υποχρέωση να μείνω όλη τη βάρδια μου», κατέθεσε
 

Και συνέχισε με ένα ξέσπασμα:

«Με ποια κριτήρια τον άφησαν ελεύθερο που είναι ο βασικός σταθμάρχης. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν τα παιδιά του αν πάει φυλακή, τα δικά μου παιδιά είναι ψυχολογικά ράκος και θα είναι σε όλη τους τη ζωή. Αθωώνουν αυτοί για να αθωώσουν και τους υπόλοιπους; Έτσι θα πάει το έργο; Είναι δολοφόνοι όλοι τους!».

Εγώ όταν υπηρέτησα στο στρατό και ο γιος μου, αν λείπαμε μια στιγμή από σκοπιά θα τρώγαμε πέντε χρόνια φυλακή. Εδώ άφησε τον άπειρο συνάδελφό του –που το ήξερε ότι ήταν άπειρος- σκότωσε 57 ανθρώπους και 3 παιδιά είναι στη ΜΕΘ. Είναι πολύ υποκριτικό αυτό που γίνεται. Έπρεπε να τους μαζέψουν από την πρώτη μέρα. Και ποιο πολιτικό πρόσωπο τους έβαλε να κάνουν αυτές τις δουλειές» προσθέτει.

Τέλος, ραγίζει καρδιές όταν αναφέρει σχετικά με τον γιο του:

«Ένα μήνα περιμένω να χτυπήσει η πόρτα και να έρθει ο Δημήτρης στο σπίτι. Αυτοί τα παιδιά τους τα βλέπουν στα σπίτια τους».

Δείτε τις δηλώσεις του:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This