«Είναι αθώος» υποστηρίζει η σύζυγος του 78χρονου που προφυλακίστηκε για το βιασμό της βαφτιστήρας του

Σοκαρισμένη, δηλώνει πως όλο αυτό είναι αποτέλεσμα μιας καταγγελίας της 16χρονης βαφτιστήρας τους, η οποία έγινε για λόγους εκδίκησης και με κίνητρο τα χρήματα...

Must Read

«Είναι αθώος. Δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως και πολύ σύντομα θα αποδειχτεί η αλήθεια», δηλώνει κατηγορηματικά η σύζυγος του 78χρονου, ο οποίος έχει οδηγηθεί στη φυλακή, έχοντας συλληφθεί για το βιασμό της ανήλικης βαφτιστήρας του στη Χαλκιδική.

«Ζούμε τον πιο φρικτό εφιάλτη της ζωής μας. Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλω είναι να βρω δύναμη, να κάνω κουράγιο για να στηρίξω τον σύζυγό μου, ο οποίος βρέθηκε κατηγορούμενος και τελικά προφυλακίστηκε για μια πράξη που δεν έχει κάνει», υποστηρίζει η σύζυγος του διεθνούς φήμης ταχυδακτυλουργού, σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο grtimes.gr, καθώς περιγράφει τις δύσκολες ώρες που βιώνει η ίδια και ο σύζυγός της κατά το τελευταίο διάστημα.

Όπως λέει, αυτό που συμβαίνει είναι αποτέλεσμα μίας καταγγελίας της 16χρονης βαφτιστήρας τους, η οποία έγινε για λόγους εκδίκησης και με κίνητρο τα χρήματα. «Τεράστιο το φταίξιμο και στον πατέρα της, τον πρώην κουμπάρο μου, γιατί δε νομίζω ότι μπορώ να έχω την παραμικρή σχέση πια μαζί του, ούτε φυσικά και με την κόρη του. Εγώ και ο σύζυγός μου όλα αυτά τα χρόνια τούς είχαμε αγκαλιάσει, τούς δείχναμε την αγάπη και τη στήριξή μας σε όλα τα επίπεδα ηθικά και οικονομικά. Παιδιά δεν είχαμε, δεν αποκτήσαμε και για εμάς αυτή ήταν η οικογένεια μας», επισημαίνει η ίδια.

«Το κορίτσι αυτό έχει μπλεξίματα περίεργα, με περίεργες παρέες και νομίζω και με εξαρτήσεις»

«Όσο μπορούσαμε βοηθούσαμε, ποτέ δεν γυρίσαμε την πλάτη μας στα κατά καιρούς αιτήματα τους για βοήθεια οικονομική και όχι μόνο. Το κορίτσι αυτό έχει μπλεξίματα περίεργα, με περίεργες παρέες και νομίζω και με εξαρτήσεις. Πριν ξεσπάσει όλο αυτό, αρχικά μας ζήτησε 2.000 ευρώ ο πατέρας της, να τακτοποιήσει κάτι λογαριασμούς. Τού είπαμε ότι δεν μπορούσαμε να του τα δώσουμε. Μετά από λίγο καιρό μας ζήτησε και το κορίτσι η βαφτιστήρα μας πάλι αντίστοιχο ποσό για δικούς της λόγους, που θα μου επιτρέψετε να μην τους δημοσιοποιήσω. Όταν της το αρνηθήκαμε είπε “εντάξει θα σας δείξω εγώ”. Και μετά μαθαίνουμε για την καταγγελία αυτή», δηλώνει με λυγμούς.

«Χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Ο σύζυγος μου αρνείται την παραμικρή σχέση με την υπόθεση αυτή. Το πιστεύω, είμαι 55 χρόνια μαζί του, όλη μου τη ζωή. Δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για εκείνον. Προσπαθεί να κάνει κουράγιο, μιλάμε κάθε μέρα προσπαθώ να τον εμψυχώνω, έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και πιστεύω ότι θα αποδειχτεί η αθωότητα του», καταλήγει η σύζυγός του προφυλακισμένου 78χονου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This