Δικηγόρος καθηγήτριας που βιάστηκε: «Οι αστυνομικοί την απέτρεψαν να καταγγείλει τον επιχειρηματία»

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Μυκόνου η καταγγελία καθηγήτριας ότι έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό επιχειρηματία.

Η 27χρονη κατήγγειλε πως γνώρισε τον 40χρονο επιχειρηματία του νησιού τον Απρίλιο του 2022, μέσω διαδικτύου. Έδωσαν ραντεβού και σύμφωνα με όσα καταγγέλει η ίδια, τη νάρκωσε εν αγνοία της και τη βίασε. «Ήμουν εκτός τόπου και χρόνου. Θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να μου έριξε κάτι στο ποτό χωρίς να το καταλάβω», ανέφερε η 27χρονη και συμπλήρωσε:

«Είχαμε παραγγείλει ρακή χωρίς φαγητό και με ρώτησε αν είχα κάνει ποτέ το ναρκωτικό MDMA. Ξαφνιάστηκα. Δεν το είχα ξανακούσει. Του είπα “όχι” και αυτός μου είπε ότι φέρνει έντονη ερωτική διάθεση. Όταν φύγαμε από το μαγαζί γύρω στις 2, με έβγαλε ουσιαστικά υποβασταζόμενη. Τρέκλιζα. Μόλις απομακρυνθήκαμε άρχισε να γίνεται πολύ βίαιος. Με πέταξε σε παρατημένο καροτσάκι πλανόδιου πωλητή, μου δάγκωσε με δύναμη το αυτί. Εγώ δεν μπορούσα να σταθώ, μου έσκισε με δύναμη τη μια πλευρά του καλσόν και με έβαλε στο αμάξι του. Δεν σταμάτησε να με θωπεύει παρά το γεγονός πως του το ζήτησα επανειλημμένως».

Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο διαμέρισμα της, με τον 40χρονο να της λέει «που θα πας τώρα; Δεν μπορείς να ξεφύγεις» κι εκείνη του είπε ψέματα πως έχει περίοδο για να σταματήσει. Τότε εκείνη έπεσε αναίσθητη και είδε αμυδρά τον 40χρονο να περνάει προς το μπάνιο.

Η ιατροδικαστική έκθεση της Χριστίνας Τσάκωνα αναφέρει 21 εκχυμώσεις και εκδορές σε όλο το σώμα της 27χρονης. Από τις εξετάσεις DNA διαπιστώθηκε γενετικό υλικό δύο ανδρών στα εσώρουχα της καθηγήτριας, μυστήριο που ακόμη δεν έχει λυθεί, ενώ ο 40χρονος επιχειρηματίας πλέον βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος.

«Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να την αποτρέψουν να καταθέσει μήνυση»

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο δικηγόρος της 27χρονης, Γιώργος Κανιάρης, δήλωσε πως όταν η καθηγήτρια πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της στις Αρχές, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να την αποτρέψουν να καταθέσει τη μήνυση!

«Καταγγέλλουμε αυτή τη συμπεριφορά, την αποτροπή μίας κοπέλας που με γυμνό οφθαλμό φαίνεται. Έχει 21 εκχυμώσεις, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Της είπαν ”μην καταγγείλεις, εντάξει, ήταν ένα ραντεβού που είχατε”. Σχεδόν την απαξίωσαν», δήλωσε ο δικηγόρος της 27χρονης.

Διαβάστε ακόμη: «Με νάρκωσε, με χτύπησε και με βίαζε» – Τι καταγγέλλει η καθηγήτρια για τον επιχειρηματία της Μυκόνου

Διαβάστε ακόμη: Τη νάρκωσε και τη βίασε – Στη φυλακή επιχειρηματίας της Μυκόνου μετά από καταγγελία καθηγήτριας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This