«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της» – Η αντίδραση της Κατερίνας Στεφανίδη για την «εμπρηστική» ανάρτηση της μητέρας της

Must Read

Θέση για την ανάρτηση της μητέρας της, Ζωής Βαρέλη-Στεφανίδη, η οποία και ξεσήκωσε  θύελλα αντιδράσεων, διαδικτυακών και μη, αναγκάστηκε να πάρει νωρίτερα σήμερα η Χρυσή Ολυμπιονίκης μας Κατερίνα Στεφανίδη.

Στην επίμαχη ανάρτηση, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανατολική Αττική κοινοποίησε και φάνηκε να «υιοθετεί» το πρωτοσέλιδου του «Μακελειού» για την υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό σε βάρος του από την δικηγόρο Ελένη Χρονοπούλου. Μετά τις οργισμένες αντιδράσεις, ωστόσο, η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη αποφάσισε όχι μόνο να κατεβάσει την ανάρτησή της από το Twitter, αλλά και να ζητήσει συγνώμη, αναγνωρίζοντας το λάθος της.

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη.

Ωστόσο, όταν χρήστης του Twitter αποφάσισε να «ταγκάρει» την Κατερίνα Στεφανίδη στις αναρτήσεις της μητέρας της, σχολιάζοντας, απευθυνόμενος στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, «να μαζέψεις τη μητέρα σου, έχει πάθει κομματική φανατίλα, προσβάλει τα θύματα κατηγορουμένων για βιασμό», ανάγκασε τη χρυσή Ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια να τού απαντήσει «τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;».

«Κατερίνα θα περίμενα να πάρεις θέση στην απίστευτη μισογυνιστική σεξιστική επίθεση της μητέρας σου κατά μιας κυρίας που κατήγγειλε σεξουαλική και σωματική κακοποίηση και ξυλοδαρμό. Είναι απίστευτη ανάρτηση. Απίστευτη. Είναι δυνατόν με μια κόρη σαν και εσένα, πρότυπο και αγωνίστρια, η μητέρα σου να κάνει τέτοια επιθετική ανάρτηση κατά γυναίκας. Απίστευτη», τής έγραψε ένας άλλος χρήστης στο Instragram, προκαλώντας τη δικαιολογημένη οργή της Κατερίνας Στεφανίδη, η οποία του απάντησε τα εξής: «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα κι τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι. Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This