Συγκλονίζει η μητέρα του Γ. Καραϊβάζ: «Θέλω να πάω κοντά του» – «Συγχωρώ τους δολοφόνους» λέει η γυναίκα του

Οι δύο γυναίκες μιλούν για την απώλεια που δεν ξεπερνιέται

Must Read

Την στιγμή που έρχονται στο φως όλο και περισσότερες πτυχές της υπόθεσης της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ και της έρευνας της αστυνομίας που έχει οδηγήσει ήδη σε δύο συλλήψεις οι πιο στενοί του άνθρωποι, η μητέρα και η σύζυγός του ζουν ξανά το τις στιγμές πόνου που βίωσαν όταν έχασαν τον δημοσιογράφο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κaterina η κ. Παναγιώτα είπε σχετικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης:

«Από τη μια αισθάνθηκα χαρά και από την άλλη ήρθαν ξανά όλα μπροστά μου, από την αρχή τα ξαναζώ εγώ αυτά. Από την πρώτη στιγμή που έγινε το συμβάν με το παιδί μου, είναι όλα μπροστά μου. Αισθάνθηκα δικαίωση σίγουρα, αλλά θα αισθανθώ τελική δικαίωση, αν βρεθεί ο εντολέας, αυτό θέλω περισσότερο».

Αν είχε μπροστά της του δολοφόνους η ηλικιωμένη θα ήθελε να τους ρωτήσει γιατί το έκαναν αυτό στο παιδί της.

Η κ. Παναγιώτα συγκλονίζει όταν λέει πως θα ήθελε να πάει κοντά στο παιδί της.

«Το παιδί μου μου λείπει. Το στερούμαι για πάντα. Εύχομαι να πάω πολύ γρήγορα κοντά του, παρακαλάω τον Θεό γι’ αυτό. Ο Γιώργος ήξερε πόσο τον αγαπούσα. Δεν ήθελε να με στεναχωρεί. Κάθε μέρα ζω με αυτό το γιατί. Και αυτό ρωτάω κάθε φορά που πηγαίνω και ανάβω το καντήλι του. Γιατί, γιατί, τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι τους και σε έβγαλαν από τη μέση. Κακό δεν έκανες σε κανέναν...».

Δείτε τις δηλώσεις της:



«Η απώλεια δεν ξεπερνιέται»

Τις δύσκολες στιγμές που συνεχίζει να βιώνει περιέγραψε η χήρα του δημοσιογράφου, Στάθα Αλεξανδροπούλου. 

«Όχι, δεν ξεπερνιέται η απώλεια. Είναι πολύ δύσκολο για το παιδί να χάνει τον μπαμπά του, είναι η δύναμη, το στήριγμα, το βουνό. Και εγώ είχα έναν σύντροφο ευγενικό, στοργικό, είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσω. Δεν υπήρχε κάτι που δεν του είπα, απλά ήθελα να συνεχίσει σε μάκρος χρόνου αυτό το πράγμα. Δεν φανταζόμουν τη ζωή μου χωρίς τον Γιώργο. Δεν φοβόταν τον θάνατο και έλεγε πως δεν θέλει να γεράσει πολύ» είπε η χήρα στην εκπομπή.

Η ίδια τόνισε πως δεν θα ήθελε να αντικρίσει ποτέ τους δολοφόνου του άντρα της ενώ συγκινεί λέγοντας πως τους συγχωρεί.

«Τίποτα, δεν θέλω να τους δω. Είναι πολύ δύσκολο. Θα προτιμούσα να μην τους δω ποτέ. Τους συγχωρώ. Και ζητάω από ανθρώπους που είναι στα πρόθυρα να κάνουν κάτι κακό, να μην το κάνουν για όλα τα λεφτά του κόσμου. Δεν αξίζει. Τον σκότωσαν εκδικητικά για κάτι που έγραψε ή για κάτι που θα έγραφε. Σίγρουρα για κάτι από τη δημοσιογραφική του οντότητα. Δεν αλλάζει κάτι για μένα αν αυτοί οι άνθρωποι είναι στη φυλακή».

Τέλος, αναφερόμενη στις υποψίες που μπορεί να είχε πως κάτι κακό θα μπορούσε να συμβεί στον σύζυγό της, λόγω της επαγγελματικής του οντότητας, ανέφερε: «Ποτέ δεν υποψιαζόμουν κάτι. Ο Γιώργος ήταν υπεύθυνος άνθρωπος, δεν υπήρχε περίπτωση αν φοβόταν κάτι να έδινε το αυτοκίνητό του στο παιδί. Δεν έκανε κάτι κακό για να φοβάται. Περιμένω να βρεθούν όλοι και να οδηγηθούν εκεί που πρέπει».

 


Δείτε επίσης:

Υπόθεση Γιώργου Καραϊβάζ: «Υπήρχαν συνεργοί», λέει η Δημογλίδου – «Οδηγός» η εξιχνίαση για άλλες υποθέσεις

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: «Ήταν έτοιμος να αποκαλύψει συγκλονιστικά πράγματα για την μαφία»

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Θα ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις … Είναι θέμα χρόνου»

Ξεσπά η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ: Μόνη δικαίωση να βρεθεί ο εντολέας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This