Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου – Τα νέα πρόσωπα που συμμετείχαν στη δολοφονία του

Must Read

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, ενώ την ίδια ώρα ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο άνδρες, 53 και 54 ετών αντίστοιχα που είχαν συλληφθεί για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, ο «εγκέφαλος» της απαγωγής και της δολοφονίας του 27χρονου Μάριου Παπαγεωργίου είχε επαφές με πολιτικά πρόσωπα, με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., με στρατιωτικούς, εμφανιζόταν να συνοδεύει χρηματοποστολές, ενώ επικαλείται  ότι γνώριζε στελέχη της CIA στην Αθήνα.

Ανάμεσα στα οκτώ νέα πρόσωπα που φέρεται ότι συμμετείχαν στη μοιραία αρπαγή του 27χρονου το 2012 είναι ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στον Άλιμο, που επισκεπτόταν ο άτυχος Μάριος Παπαγεωργίου και ο 83χρονος «εγκέφαλος» της αρπαγής κι ένας οδηγός γνωστού τραπεζίτη.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι επίσης ένας ιδιοκτήτης συνεργείου στην περιοχή της Δάφνης, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με κινητά τηλέφωνα στο κέντρο της Αθήνας αλλά και δύο αστυνομικοί.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα απολογούνται και οι δύο γιοί του καταδικασμένου ως «εγκεφάλου» της υπόθεσης για τις ίδιες κατηγορίες.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο συλληφθέντες

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο άνδρες, 53 και 54 ετών αντίστοιχα που είχαν συλληφθεί για την υπόθεση της απαγωγής και της δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου το 2012.

Αμφότεροι οφείλουν να εμφανίζονται δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα.

Οι δύο συλληφθέντες πέρασαν σήμερα το πρωί το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της αρπαγής κατά συναυτουργία. Και οι δύο αρνήθηκαν την οποιαδήποτε εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν βάσει ενταλμάτων που είχε εκδώσει ο ανακριτής, καθώς φέρονται να είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον «εγκέφαλο» της συμμορίας για την μεταφορά και την εξαφάνιση του πτώματος.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η μητέρα του Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη είδε για τελευταία φορά τον γιο της στις 9 Αυγούστου 2012. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν και ο οικογενειακός φίλος της Πέτρος Μιχαλεάκος είχε προσφερθεί να την βοηθήσει και να διαπραγματευθεί με τους απαγωγείς, ζητώντας από την μητέρα να μην καλέσει τις Αρχές. Που να φανταζόταν η γυναίκα ότι ο ίδιος ήταν στην πραγματικότητα ο άνθρωπος που έστησε την απαγωγή του 27χρονου.

Μόλις η μητέρα ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί κατάλαβαν τον ρόλο του Μιχαλεάκου τον οποίο συνέλαβαν μαζί με τους συνεργούς του. Ο Μιχαλεάκος ωστόσο, παρά τα αδιάσειστα στοιχεία που εντοπίστηκαν σε βάρος του, επιμένει μέχρι και σήμερα ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην πολύκροτη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε 23 χρόνια για σύσταση συμμορίας, διάπραξη κακουργήματος, αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης. Στη σύζυγο του Βούλα Σιούταλου επεβλήθη ποινή 18 χρόνων για αρπαγή από κοινού, απλή συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και σύσταση συμμορίας για διάπραξη κακουργήματος.

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθεροι με όρους οι δύο συλληφθέντες για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Οι συνομιλίες της Α. Νικολούλη με τους σκληρούς κακοποιούς

Μάριος Παπαγεωργίου: Δικαιωμένη η μητέρα του – «Θα πω εγώ “συλληπητήρια” στους κακοποιούς»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This