Τρίτη ημέρα μάχης στo ΠΑΓΝΗ για να κρατηθεί στη ζωή το κοριτσάκι από τα Χανιά

Η μητέρα του κοριτσιού βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Must Read

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα βρίσκεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, το άτυχο κοριτσάκι 2,5 ετών που τραυματίστηκε σοβαρά, όταν ο πατέρας του το πάτησε κάνοντας όπισθεν με το 4Χ4 αγροτικό του αυτοκίνητο.

Παραμένει διασωληνωμένο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι βρίσκεται σε καταστολή, ενώ η αναπνοή του υποστηρίζεται μηχανικά. Οι δύο γονείς του δεν λείπουν στιγμή από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου«Το παιδί είναι σε μία εξαιρετικά σοβαρή κλινική κατάσταση ενώ λαμβάνει μεγάλες δόσεις φαρμακευτικής αγωγής και με αυξημένη ενδοκράνια πίεση» ανέφερε ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης. Τραγική φιγούρα της υπόθεσης ο πατέρας. Ο ίδιος δεν είναι ακόμα σε θέση να καταθέσει. Τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν: «Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα». Παράλληλα έγινε και αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, στο οποίο ήταν αρνητικός. Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του κοριτσιού βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο πατέρας του παιδιού, ο ίδιος μπήκε στο αυτοκίνητό του και στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει δεν είδε πως το 2,5 ετών κοριτσάκι που βρισκόταν πίσω από το όχημα, με αποτέλεσμα να το παρασύρει. Και οι δύο γονείς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο πατέρας ο οποίος βρίσκεται σε σοκ, δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση, φέρεται ωστόσο να έχει πει προφορικά στους αστυνομικούς ότι δεν είδε ότι το κοριτσάκι που βρισκόταν στην αυλή. Η ανήλικη μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο κεφάλι στο νοσοκομείο Χανίων και όταν οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της, έγινε η διακομιδή της στο ΠΑΓΝΗ. Για τον 48χρονο πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, ενώ υποβλήθηκε σε αλκοτέστ που βγήκε αρνητικό.

Διαβάστε ακόμα:

«Παιδάκι μου τι σου έκανα» – Ράκος ο πατέρας που παρέσυρε το 2,5 ετών κοριτσάκι του με το αυτοκίνητο

Ώρες αγωνίας για το δίχρονο κοριτσάκι από τα Χανιά – Καταθέτει ο πατέρας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This