Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του 2,5 ετών κοριτσιού από τα Χανιά

Παραμένει διασωληνωμένο στην εντατική του ΠΑΓΝΗ

Must Read

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει, τις τελευταίες ημέρες, το 2,5 ετών κοριτσάκι από την Κισσάμου Χανίων που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του, όταν εκείνος έκανε όπισθεν με το αγροτικό στην αυλή του σπιτιού του χωρίς να αντιληφθεί ότι το παιδί βρισκόταν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι παραμένει για ακόμη μία ημέρα σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένο στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσηλευτικού ιδρύματος. «Είναι μια βαριά κλινική εικόνα. Η κατάσταση του παιδιού είναι πάρα πολύ σοβαρή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Γιώργος Χαλκιαδάκης. Το παιδί είναι διασωληνωμένο, με τεχνητή υποστήριξη αναπνοής και η κλινική του κατάσταση είναι βαριά. Εκείνο που αποτελεί το μεγάλο «αγκάθι» στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι γιατροί είναι η βαριάς μορφής κρανιοεγκεφαλική κάκωση που έχει υποστεί. Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΓΝΗ ακολουθεί τα πρωτόκολλα που απαιτούνται, ώστε να δοθεί η απαραίτητη υποστήριξη στο παιδί που δίνει μάχη για τη ζωή του. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του παιδιού που περιμένουν μια καλή είδηση από το ιατρικό επιτελείο.

 

Διαβάστε ακόμα:

Τρίτη ημέρα μάχης στo ΠΑΓΝΗ για να κρατηθεί στη ζωή το κοριτσάκι από τα Χανιά

«Παιδάκι μου τι σου έκανα» – Ράκος ο πατέρας που παρέσυρε το 2,5 ετών κοριτσάκι του με το αυτοκίνητο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This