«Με προκαλούσε» είπε ο αιμομίκτης πατέρας στην Καβάλα – Προφυλακίστηκε ο 52χρονος που βίαζε για 18 χρόνια την κόρη του

Must Read

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 52χρονος στην Καβάλα που κατηγορείται ότι βίαζε εδώ και 18 χρόνια την 25χρονη κόρη του με νοητική υστέρηση, η οποία έφερε στον κόσμο δύο παιδιά.

Ο 52χρονος Ρομά από την κοινότητα Ερατεινή του δήμου Νέστου στην Καβάλα προφυλακίστηκε με από την απολογία του στον ανακριτή. Μάλιστα, ο ίδιος παραδέχτηκε τις φρικιαστικές πράξεις σε βάρος του παιδιού ενώ ισχυρίστηκε χωρίς καμία αναστολή, ότι η ίδια του η κόρη τον προκαλούσε να την βιάσει!

Υπενθυμίζεται ότι την ώρα που οι αρχές εξετάζουν αν τα δύο παιδιά που είχε αποκτήσει η 25χρονη, είναι του 52χρονου πατέρα της, υπάρχουν φόβοι ότι τον εφιάλτη βίωσαν και άλλα από τα παιδιά της 11μελούς οικογένειας. 

Ο 52χρονος Ρομά από την τοπική κοινότητα Ερατεινού του δήμου Νέστου, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας. Ο 52χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης σε περιοχή της Θράκης, δεν δέχθηκε να έχει δικηγόρο και το δικαστήριο τού διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης από τον κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας.




Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η καταγγελία φέρεται να έγινε από την ίδια την κόρη, η οποία είναι μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, για τα οποία οι κοινωνικές υπηρεσίες και οι αστυνομικές αρχές διερευνούν αν πρόκειται για παιδιά του πατέρα της. Το ένα μάλιστα από τα παιδιά, είναι μικρότερο του ενός έτους.

Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ, η ιατροδικαστική υπηρεσία Θράκης ζήτησε να εξετάσει και τα άλλα πέντε αδέλφια της οικογένειας ώστε να διαπιστωθεί, αν και αυτά είχαν δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This