Αναστάτωση στο Ωραιόκαστρο: Άγνωστοι πετούν…αβγά στα σπίτια των κατοίκων!

Είχαν γίνει συλλήψεις για παρόμοιες επιθέσεις πριν ένα τρίμηνο

Must Read

Θέμα συζήτησης έχει γίνει τους τελευταίους μήνες στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης οι επιθέσεις που δέχονται τα σπίτια των κατοίκων από αγνώστους οι οποίοι έχουν την κακιά συνήθεια να πετάνε αβγά κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκαλώντας πανικό και αναστάτωση.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλαπλασιάστηκαν οι καταγγελίες δημοτών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για ομάδα νεαρών που τις βραδινές ώρες πετάει αβγά στα μπαλκόνια και στα τζάμια κατοικιών!

Μάλιστα, ο σύζυγος μιας εγκύου που βρίσκεται στον έκτο μήνα έφτασε στο σημείο να κάνει μήνυση κατά αγνώστων καθώς η επίθεση που έκαναν στο σπίτι τους τάραξε πολύ την γυναίκα!

Σημειώνεται πως πριν από περίπου τρεις μήνες, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν οδηγήσει στο Αστυνομικό Τμήμα, με εντολή του κέντρου επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, έξι ανήλικους για παρόμοιες επιθέσεις σε οικίες γύρω από το Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο.

Η αστυνομία φέρεται να έχει στα χέρια της οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν τη δράση των συγκεκριμένων νεαρών. Σε ένα από αυτά φαίνεται η περίεργη επίθεση με τα αυγά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This