Πλημμύρισε το αεροδρόμιο της Ρόδου – Άναυδοι οι τουρίστες

«Αντιμέτωποι» με... σφουγγαρίστρες και κουβάδες οι επισκέπτες του αεροδρομίου ενός νησιού που θεωρείται ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού

Must Read

Τριτοκοσμικές εικόνες στο αεροδρόμιο της Ρόδου, ένα από τα πλέον πολυσύχναστα της χώρας, ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο, καθώς, λόγω της νεροποντής που προηγήθηκε, πλημμύρισε ο τόπος!

Συγκεκριμένα, όπως κατέγραψαν με τα κινητά τους επισκέπτες, το δάπεδο στον διεθνή αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας» γέμισε νερά, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να σπεύδουν να τοποθετήσουν… κουβάδες, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μην κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα των τουριστών, οι οποίοι παρακολουθούσαν έκπληκτοι το θέαμα.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, η απαράδεκτη αυτή κατάσταση, που δεν συνάδει με αεροδρόμιο σύγχρονων -υποτίθεται- προδιαγραφών ενός νησιού που θεωρείται ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, οφείλεται σε κακοτεχνία που φέρεται να υπάρχει σε σημείο του δευτέρου ορόφου, στην αίθουσα των αναχωρήσεων, στο καινούργιο κτίριο. Μάλιστα, όπως αναφέρει η rodiaki.gr, το συγκεκριμένο απαράδεκτο σκηνικό επαναλαμβάνεται κάθε φορά που το νησί πλήττεται από καταιγίδες.

Ίδια και χειρότερη η κατάσταση και έξω από το αεροδρόμιο, όπου ο δρόμος μετετράπη σε… ποτάμι, δημιουργώντας ένα άνευ προηγουμένου κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Η βροχή προκάλεσε προβλήματα και σε δεκάδες υπαίθριες τουριστικές επιχειρήσεις και καταστήματα σε Λίνδο, Φαληράκι, Ιαλυσό και άλλες περιοχές, όπου οι ιδιοκτήτες τους αναγκάστηκαν να περιμένουν να σταματήσει η βροχή, για να συνεχίσουν να δέχονται πελάτες.

*πηγή βίντεο: rodiaki.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This