«Σαν να βρέθηκε ξαφνικά σε αμόκ… Δεν είχε γίνει καβγάς», είπε η 36χρονη που δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της

Έχει διαφύγει τον κίνδυνο και βγαίνει από τη  ΜΕΘ – Σιωπηλός ο δράστης – Ποιο το παρελθόν του

Must Read

Καλά είναι τα νέα που ήρθαν το πρωί από το Ηράκλειο, αφού η 36χρονη που δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της μέσα στο σπίτι τους το βράδυ της Κυριακής, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και ίσως και σήμερα θα βγει από τη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, αφού δεν χρειάζεται ούτε μηχανική υποστήριξη, ούτε κάποια ιδιαίτερη φαρμακευτική αγωγή.

Στο ίδιο νοσοκομείο, αλλά στη χειρουργική πτέρυγα, νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 36χρονος σύντροφός της, ο οποίος αφού  μαχαίρωσε την 36χρονη, αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά. Η κατάστασή του, ωστόσο, δεν εμπνέει καμία ανησυχία.




Στην ΕΡΤ Ηρακλείου μίλησε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η κατάσταση της υγείας της 36χρονης είναι σταθερή και το πιθανότερο είναι πως βγει σήμερα από την ΜΕΘ:

«Είχε αιμοπνευμοθώρακα, τοποθετήθηκε σωλήνας παροχέτευσης θώρακας και για λόγους περισσότερο προληπτικούς μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, όπου και νοσηλεύεται μέχρι τώρα. Είναι σταθερή, δεν έχει ανάγκη ούτε από μηχανική υποστήριξη, ούτε από ιδιαίτερη φαρμακευτική αγωγή».

Ψυχιατρική εξέταση

Σε ότι αφορά τον δράστη, ο κ.Χαλκιαδάκης είπε:

«Έχει υποβληθεί σε ερευνητική λαπαροτομία, ευτυχώς δεν φέρει σπουδαίες κακώσεις στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται σε δωμάτιο της χειρουργικής κλινικής».

Του έγινε ερώτηση αν ο 36χρονος έχει υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση και απάντησε το εξής αφήνοντας να εννοηθεί ότι έγινε: «Ό,τι εξέταση έπρεπε να γίνει έχει γίνει».

«Αμόκ»

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σύμφωνα με τα όσα κατάφερε να πει η 36χρονη στους αστυνομικούς, η επίθεση εναντίον της έγινε χωρίς κανένα λόγο, αφού ισχυρίστηκε πως δεν καβγάδιζε με τον σύντροφό της, αλλά εκείνος «χωρίς προφανή λόγο αντέδρασε σαν να βρέθηκε ξαφνικά σε αμόκ», άρπαξε το κουζινομάχαιρο και άρχισε να την b!

Αστυνομικές πηγές είπαν ότι η γυναίκα δέχθηκε τις μαχαιριές στον θώρακα, την πλάτη και τα χέρια και παρότι είχε χάσει πολύ αίμα (χρειάστηκε να της γίνει μετάγγιση στο ΠΑΓΝΗ) καταφέρει να ξεφύγει και να βγει στο δρόμο, ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες.

Τον σταμάτησε ο πατέρας του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 36χρονος δράστης αυτοτραυματίστηκε με δύο χτυπήματα στην κοιλιά, ενώ αυτός που τον έσωσε ήταν ο πατέρας του, ο οποίος τον σταμάτησε αποσπώντας του το μαχαίρι.

Τραυματίστηκε ελαφρά και ο ίδιος μάλιστα στα χέρια και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με το Star, υποστήριξε ότι ο γιος του ήταν σε κατάσταση αμόκ, ενώ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως πρώτη η κοπέλα επιτέθηκε στον γιο του.

Σιωπή…

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 36χρονου και θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Ηρακλείου, έχει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Κατά την ΕΡΤ Ηρακλείου, ο δράστης δεν έβγαλε κουβέντα στους αστυνομικούς, προτίμησε να μείνει σιωπηλός.

Όπως έχει διαρρεύσει, αναμένονται οι απαντήσεις των τοξικολογικών εξετάσεων που του για να διαπιστωθεί αν βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, ή αλκοόλ.

Το παρελθόν

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το Star το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο 36χρονος είναι ευέξαπτος, ενώ δημιουργούσε προβλήματα αρκετά συχνά, καθώς στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών.

Φέρεται ωστόσο τα τελευταία χρόνια, να είχε ανοίξει στο Ηράκλειο τεχνικό γραφείο για μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών έργων.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This