Self-service εκλογές στον Άλιμο – Πολίτες εξυπηρετήθηκαν μόνοι τους – «Κοπάνα» από την εφορευτική

Must Read

Self service εκλογές πραγματοποιήθηκαν στον Άλιμο, όπου πολίτες προσέτρεξαν σε εκλογικό κέντρο και εξυπηρετήθηκαν….μόνοι τους! Συγκεκριμένα, οι ψηφοφόροι πήραν τα ψηφοδέλτια ο καθένας για τον εαυτό του και στην συνέχεια άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και έριξαν μόνοι τους τον φάκελο, αφού τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής είχαν κάνει….κοπάνα!

Οι εκλογές, βέβαια, διεξάγονται κανονικά στο εκλογικό τμήμα του Αλίμου, καθώς η δικαστική αντιπρόσωπος και ο ένας γραμματέας είναι εκεί. Η δικαστική αντιπρόσωπος και ο γραμματέας έκαναν τον έλεγχο της ταυτότητας και των στοιχείων όσων πήγαν να ψηφίσουν στο εκλογικό τμήμα του Αλίμου. Δεν προλάβαιναν όμως, να δίνουν και τα ψηφοδέλτια των κομμάτων που μετέχουν στις εκλογές στους ψηφοφόρους. Έτσι οι πολίτες έπαιρναν μόνοι τους τα ψηφοδέλτια και έμπαιναν στα παραβάν για να ρίξουν την ψήφο τους στις εκλογές.

Υπενθυμίζεται πως η μη προσέλευση μέλους της εφορευτικής επιτροπής, αποτελεί αδίκημα και μπορεί να τιμωρηθεί με φυλάκιση από τρεις μήνες έως τρία χρόνια. Μάλιστα, ο αντιπρόσωπος της δικαστικής αρχής μπορεί να διατάξει βίαιη προσαγωγή του μέλους της εφορευτικής επιτροπής που δεν έχει προσέλθει στο εκλογικό τμήμα.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This