Τραγωδία στην Εύβοια: Νεκρός 22χρονος φαντάρος που καρφώθηκε σε κολώνα της ΔΕΗ!

Σοβαρα τραυματισμένες μια 19χρονη και μια 17χρονη

Must Read

Τραγική κατάληξη είχε 22χρονος φαντάρος στην Εύβοια μετά από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη τα μεσάνυχτα στο χωριό Βέλος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Ο άτυχος 22χρονος οδηγούσε το ΙΧ του και για αγνώστους -μέχρι στιγμής- λόγους βρέθηκε εκτός δρόμου και καρφώθηκε σε μία κολώνα της ΔΕΗ στο Βέλος Ευβοίας στη στροφή που βρίσκεται στο εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο 22χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο υγείας Αλιβερίου. Εκεί οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή όμως τελικά δεν τα κατάφεραν, μεταδίδει το Evima. Θρήνος επικρατεί στο χωριό Κονίστρες απ´ όπου κατάγεται ο 22χρονος. Τα μεσάνυχτα της Κυριακής λίγα λεπτά μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 22χρονο φαντάρο, γνωστοί και συγγενείς έφτασαν στο σημείο που συνέβη και ξέσπασαν σε λυγμούς ενώ σε κατάσταση σοκ είναι οι γονείς του άτυχου παιδιού. Σοβαρά τραυματισμένες είναι ακόμη δύο κοπέλες οι οποίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Χαλκίδας ενώ ένας ακόμη άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This