Κρήτη: Καταδικάστηκε θείος – τέρας που ασελγούσε στην ανιψιά που μεγάλωνε!

Το κοριτσάκι βίωνε έναν εφιάλτη και ζούσε σε ακατάλληλες συνθήκες

Must Read

Στην φυλακή για 11 χρόνια θα βρεθεί ένας 59χρονος – σήμερα – άντρας από την Κρήτη ο οποίος ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης ανιψιάς του την οποία μεγάλωνε από μωρό καθώς είχε την επιμέλειά της!

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου του επέβαλλε 11 έτη κατά συγχώνευση. Το δικαστήριο είχε ξεκινήσει την περασμένη εβδομάδα και σήμερα τα ξημερώματα μετά από μαραθώνια διαδικασία τον έκρινε ένοχο, κατά πλειοψηφία.

Επίσης με ψήφους 5-2 το Μικτό Ορκωτό, αναγνώρισε στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς, ενώ κατά πλειοψηφία 6-1 ψήφων απέρριψε το ανασταλτικό της έφεσης, που σημαίνει ότι ο 59χρονος οδηγήθηκε στην φυλακή για την έκτιση της ποινής του.

Ο άρρωστος άντρας δεν αναγνώρισε ούτε μία στιγμή τις κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι δεν έχει την έχει αγγίξει. Μάλιστα ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε από το δικαστήριο την επανεξέταση του παιδιού, με οπτικοακουστική κάλυψη, αίτημα το οποίο απέρριψε το δικαστήριο.

Η υπόθεση

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Φεβρουάριο του 2022, όταν το κοριτσάκι μίλησε στις δασκάλες του δημοτικού στο οποίο φοιτούσε, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου για την συμπεριφορά του θείου της.

Εκτός από την κακοποίηση το παιδί ζούσε σε ακατάλληλες συνθήκες σε ένα μικρό παράπηγμα με τον θείο του, στο εσωτερικό της επιχείρησης που διατηρούσε ο τελευταίος. Το παιδί ήταν παραμελημένο, έμενε νηστικό, ενώ όπως αντιλήφθηκαν οι εκπαιδευτικοί στο σχολείο είχε και σημάδια από ξυλοδαρμό!

Δείτε επίσης:

Απολογείται υπό άκρα μυστικότητα ο πατέρας Αντώνιος για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This