Μύκονος: Γιος πρώην αξιωματικού διοργάνωσε παράνομο πάρτι με σκληρά ναρκωτικά!

Οι πληροφορίες για την εκδήλωση δεν άργησαν να φτάσουν στην Αστυνομία

Must Read

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην καλή κοινωνία της Μυκόνου η είδηση πως η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον γιο ενός πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος όχι μόνο είχε διοργανώσει παράνομο πάρτι σε βίλα αλλά μέσα στον χώρο κυκλοφορούσαν σε άφθονες ποσότητες σκληρές ναρκωτικές ουσίες όπως κοκαΐνη και χασίς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ο συλληφθείς είναι ένας 35χρονος ο οποίος έστησε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια με περίσσια φροντίδα και τα κατάλληλα εφόδια το πάρτι που έγινε την περασμένη Κυριακή σε πολυτελές σπίτι στην περιοχή της Κουνούπας.

Δείτε επίσης:Πάνω από από 450.000 ευρώ είχε «βουτήξει» 27χρονος από σπίτια στη Μύκονο!

Συνδιοργανωτές στο πάρτι ήταν άλλα τρία άτομα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή. Συνολικά, η εκδήλωσε ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς συμμετείχαν περίπου 200 άτομα!

Μάλιστα, η ΕΡΤ εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνονται νεαρά άτομα να να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς, ενώ η ένταση της μουσικής είναι στη διαπασών.

Ωστόσο, οι πληροφορίες για το πάρτι είχαν ήδη διαρρεύσει στην Αστυνομία.

Περίπου στις 12 το βράδυ, μυστικοί αστυνομικοί με πολιτικά εμφανίστηκαν σαν πελάτες και πλήρωσαν 50 ευρώ για πάρουν μέρος στο πάρτι. Όταν μπήκαν στο χώρο διαπίστωσαν πως η ένταση του ήχου ήταν τόσο μεγάλη που προκαλούσε διατάραξη κοινής ησυχίας. Η μουσική μεταδιδόταν από στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτές και ηχεία μεγάλου μεγέθους.

Η έφοδος της Αστυνομίας στην βίλα έγινε στις 1:50 τα ξημερώματα της Δευτέρας, παρουσία δικαστικού λειτουργού

Σε έρευνες που ακολούθησαν στον προαύλιο χώρο της βίλας βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, χασίς, μεθαμφεταμίνης, ναρκωτικά χάπια και σίσα (Shisha)!

Ο 37χρονος διοργανωτής μαζί με τα τρία άτομα συνελήφθησαν. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Σύρου και αφέθηκαν ελεύθερα καθώς πήραν προθεσμία να απολογηθούν στον ανακριτή.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This