Αναστάτωση με τουρίστριες σε πτήση προς Κρήτη – Τι έγινε

Το πάρτι ξεκίνησε πριν την άφιξη στο νησί

Must Read

Ακόμη μια επεισοδιακή πτήση με «πρωταγωνιστές» τουρίστες έγινε χθες Πέμπτη σε αεροσκάφος που είχε ως προορισμό την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, δύο νεαρές κοπέλες 23 και 27 ετών αντίστοιχα επιβιβάστηκαν κανονικά από την Βρετανία στην πτήση που είχε ως τελικό προορισμό την Κρήτη.

Όμως, τα κορίτσια μπήκαν σε χαλαρή διάθεση και ξεκίνησαν το…πάρτι ήδη με το που μπήκαν στο αεροπλάνο.

Οι κοπέλες είχαν μαζί τους μπουκάλια με αλκοόλ και δεν περίμεναν να το καταναλώσουν όταν θα έφταναν στο νησί, αλλά άρχισαν να τα «τσούζουν» εν πτήσει, με αποτέλεσμα γρήγορα να παρεκτραπούν!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δυο γυναίκες άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους και, παρά τις  η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και στο αεροσκάφος επικράτησε ένα χαμός. Μάλιστα, παρά τις συστάσεις του προσωπικού, οι κοπέλες δεν μπορούσαν με τίποτα να καθίσουν ήσυχες.

Οι δυο γυναίκες, με την προσγείωση του αεροσκάφους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα του αερολιμένα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για διασάλευση της τάξης και επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία μέσω σταθερής τροχιάς, πλοίων και αεροπλάνων.

Στη συνέχεια, με προφορική εντολή εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθερες.

Μέσα στην εβδομάδα, συνέβη ακόμη ένα περιστατικό με τουρίστα ο οποίος επιβιβάστηκε στο Μιλάνο με προορισμό την Κρήτη και δεν άντεξε και άναψε τσιγάρο ενώ το αεροπλάνο ήταν στον αέρα. 

Δείτε επίσης:

Αναστάτωση στην Ακρόπολη: Τουρίστρια κατέρρευσε λόγω καύσωνα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This