Βίντεο με τον 45χρονο κτηνοτρόφο – Δεν απανθρακώθηκε ο εικονιζόμενος άνδρας

Συγκλονιστικές στιγμές με τον κτηνοτρόφο που ζητούσε βοήθεια για το κοπάδι του

Must Read

UPDATE: Ανατροπή: Ο άνδρας που «έπιασε» η κάμερα της ΕΡΤ δεν ήταν ο 45χρονος που βρέθηκε απανθρακωμένος

Συγνώμη σε ζωντανή σύνδεση ζήτησε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Φρόσω Παύλου, καθώς, όπως αποδείχτηκε, ο άνδρας που είχε «πιάσει» χτες στο πύρινο μέτωπο της Μαγνησίας η κάμερα του κρατικού καναλιού, να ζητάει βοήθεια για να σώσει τα ζώα του, ενώ άνθρωποι τριγύρω, αλλά και οι δημοσιογράφοι τον καλούσαν να απομακρυνθεί από τη φωτιά, δεν ήταν, τελικά, εκείνος που εντοπίστηκε αργότερα μέσα στην ημέρα νεκρός.

—-

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 45χρονος κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του στο πύρινο μέτωπο της Μαγνησίας, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο 45χρονος άνδρας ο οποίος αγνοούνταν για ώρες, εντοπίστηκε τελικά απανθρακωμένος στην περιοχή Φέρρες που η οποία είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Νωρίτερα, σε απευθείας σύνδεση, η ΕΡΤ μετέδιδε πλάνα από την περιοχή, στα οποία καταγράφεται η στιγμή όπου ο άτυχος άνδρας να ζητάει βοήθεια για να σώσει τα ζώα του, ενώ άνθρωποι τριγύρω αλλά και οι δημοσιογράφοι τον καλούσαν να απομακρυνθεί.

«Κινδυνεύει να καεί ένα κοπάδι προβάτων. Είναι εγκλωβισμένα, βλέπετε τον βοσκό που προσπαθεί, φωνάζει εδώ και πάρα πολύ ώρα στους πυροσβέστες να τον βοηθήσουν αλλά αντιλαμβάνεστε όταν οι ανθρώπινες ζωές απειλούνται, η προτεραιότητα είναι εκεί» ανέφερε  η δημοσιογράφος Φρόσω Παύλου και όταν τον είδε να χάνεται στους πυκνούς καπνούς σχολίασε: «Ίσως να είναι τα πράγματα δύσκολα και για τον ίδιο, ίσως πρέπει κάποιος να τον απομακρύνει. Θα καεί ο ίδιος, θα γίνουμε μάρτυρες ενός κακού σήμερα. Δεν λέει να αφήσει τα ζώα του και να φύγει».

Λίγες ώρες αργότερα, η δημοσιογράφος επιβεβαίωσε στο δελτίο ειδήσεων ότι στα πλάνα που μεταδόθηκαν, καταγράφεται η στιγμή που ο 45χρονος βοσκός προσπαθούσε να σώσει το κοπάδι του.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This