Σφοδρό τροχαίο στη Ζάκυνθο με θύμα ένα 21χρονο παλικάρι – Σοκάρουν οι εικόνες των αυτοκινήτων

Must Read

Ένας 21χρονος Ζακυνθινής καταγωγής άφησε την τελευταία του πνοή στη άσφαλτο σήμερα τα ξημερώματα, σε τροχαίο δυστύχημα στη συμβολή των οδών Αεροδρομίου και Καλαμακίου (περιοχή Αεροδρομίου), στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και όπως αναφέρει το ermisnews.gr, ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος, επίσης Ζακυνθινός, προσπάθησε να στρίψει από το αεροδρόμιο προς το Καλαμάκι και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο του 21χρονου, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο ΙΧ του 42χρονου, επέβαιναν η τετραμελής οικογένεια του, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν σοβαρά από την σφοδρή σύγκρουση, η οποία άφησε συντρίμμια και σίδερα παντού, με τα δύο αυτοκίνητα να είναι σχεδόν διαλυμένα.

πηγή: https://ermisnews.gr
  • Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα, (12.08.2023), στη συμβολή των οδών Αεροδρομίου και Καλαμακίου (περιοχή Αεροδρομίου), στη Ζάκυνθο, ι.χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ιχ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 21χρονου.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ζακύνθου.

*πηγή φωτογραφιών: https://ermisnews.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This