Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας! – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Ένας άνδρας πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές

Must Read

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα όταν έπεσαν πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, με την εγκληματικότητα να έχει χτυπήσει «κόκκινο» στην πρωτεύουσα.

Το περιστατικό που προκάλεσε αναστάτωση συνέβη στις 05.30 τα ξημερώματα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένας άνδρας που βγήκε από το κλαμπ άρχισε να πυροβολεί με πιστόλι και στη συνέχεια διέφυγε με ΙΧ αυτοκίνητο. Στον τόπο του συμβάντος η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε πέντε κάλυκες και τρεις οπές από σφαίρες στην ταμπέλα του καταστήματος.

Με βάση τις περιγραφές οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο άρχισαν να αναζητούν το αυτοκίνητο διαφυγής του δράστη το οποίο εντόπισαν λίγο αργότερα σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Θησέως και Ευριπίδου στην Καλλιθέα.




Εντός του οχήματος επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, ενώ κατόπιν έρευνας που έγινε βρέθηκαν δύο πιστόλια.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Αθηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This