Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Τη φιγούρα του δράστη φέρεται να εντόπισαν οι Αρχές – Ένα τατουάζ στο λαιμό του το νέο στοιχείο

Καρέ-καρέ αναλύουν οι ερευνητές του εγκληματολογικού της ΕΛ.ΑΣ. το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους, με την ελπίδα να εντοπίσουν τον ένοχο

Must Read

Ένα ακόμη στοιχείο που ενδέχεται να οδηγήσει στον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, πέρα από το ότι φέρεται να είναι «ψηλός και εύσωμος», είναι πως κατά πάσα πιθανότητα έχει τατουάζ στο λαιμό του.

Και παρά το γεγονός ότι από το βιντεοληπτικό υλικό πουν έχουν στα χέρια τους οι Αρχές είναι αδύνατο να φανεί σχέδιο, από τους συλληφθέντες χούλιγκαν είναι αρκετοί αυτοί που έχουν τατουάζ στο λαιμό, με το βάρος των ερευνών να πέφτει σε 5-6 άτομα που θεωρούνται βασικοί ύποπτοι. Μεγάλη βάση, πάντως, εξακολουθούν να δίνουν στα αποτελέσματα της αντιπαραβολής του DNA των κατηγορούμενων με το γενετικό υλικό και τις κηλίδες αίματος που έχουν ληφθεί από τη σορό του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, η οποία ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα.

Σύμφωνα, εξάλλου, με το EΡΤNews, υπάρχει μία θολή αποτύπωση σε εικόνα, ενός άνδρα που το χέρι του διακρίνεται να έχει παράλληλη κίνηση με το χέρι του Μιχάλη, την ώρα των αιματηρών επεισοδίων. Το χέρι του άνδρα φαίνεται σαν να ακουμπάει εκείνο του άτυχου φιλάθλου της ΑΕΚ και ίσως να είναι η στιγμή που τού κόβει τη βραχιόνια αρτηρία με μαχαίρι, επιφέροντάς του το μοιραίο χτύπημα.

Είναι το καρέ που αναλύουν ξανά και ξανά τα στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., καθώς πιστεύουν ότι είναι πολύ πιθανό να απεικονίζει τη στιγμή, ακριβώς, της δολοφονικής επίθεσης στον Μιχάλη. Ένα θολό καρέ, που, πάντως, δεν είναι δυνατόν να οδηγήσει στην ταυτοποίηση του δολοφόνου.

«Θεωρώ ότι υπάρχει το υλικό, βιντεοληπτικό, γενετικό τα μέσα ενδεχομένως που χρησιμοποίησαν για την τέλεση του εγκλήματος, αυτόφωρες συλλήψεις. Αλίμονο σε μια τέτοια υπόθεση, που έχουμε όλα αυτά, να μην βρούμε τους δράστες», δήλωσε σχετικά ο δικηγόρος του αδερφού του αδικοχαμένου Μιχάλη. Στο μεταξύ, η Αστυνομία εξετάζει και τα κινητά των χούλιγκαν που έχει στα χέρια της, αναζητώντας βίντεο ή φωτογραφίες από τη μοιραία νύχτα, οπτικοακουστικό υλικό, δηλαδή, που τράβηξαν οι ίδιοι οι Κροάτες.

Βίντεο-ντοκουμέντα που κόβουν την ανάσα

Συγκλονιστικό, την ίδια ώρα, είναι και το υλικό που είδε μέσα στην ημέρα το φως της δημοσιότητας, καθώς πρόκειται για τις τελευταίες στιγμές του Μιχάλη, που είχε την ατυχία να βρεθεί στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Ένας άνθρωπος με ρόπαλο κινείται απειλητικά προς το μέρος του. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 29χρονος, αιμόφυρτος, τρέχει προς το περίπτερο για να σωθεί. Εκεί καταρρέει… Άγρια επίθεση φαίνεται να δέχεται και ένας άλλος φίλος της Ενωσης. Τον χτυπούν αλύπητα, μέχρι που σωριάζεται ακίνητος στο έδαφος. Οι δράστες φεύγουν, αλλά, σαν από θαύμα, ο άνδρας σηκώνεται. Είναι ζωντανός.

 

Σήμερα, εξάλλου, ήταν και η ημέρα όπου ξεκίνησε η σταδιακή μεταφορά των 105 κατηγορουμένων στα 16 σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας, όπου αποφασίστηκε να παραμείνουν προφυλακισμένοι. Προτεραιότητα των Αρχών είναι να μην κινδυνέψει η ζωή τους και για τον λόγο αυτό υπήρξε επικοινωνία της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής με τις διοικήσεις όλων των καταστημάτων κράτησης, οι οποίες έχουν λάβει μέτρα για την ασφαλή κράτηση των προφυλακισθέντων.

Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» των σωφρονιστικών είναι κυρίως οι φυλακές όπου υπάρχουν πολλοί Σέρβοι τρόφιμοι, που, ως γνωστόν, μισούνται θανάσιμα με τους Κροάτες, γι’ αυτό πέρα από τις εντολές που έχουν δοθεί έχει ληφθεί και μέριμνα ώστε να μην υπάρχουν επαφές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συμπλοκές. Παράλληλα, έχουν καταρτιστεί σχέδια για αυξημένα μέτρα και επιτήρηση σε όλες τις φυλακές, με τις τοπικές αστυνομικές αρχές να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα.

Ταυτόχρονα, είναι σε εξέλιξη έρευνα στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ., η οποία αναμένεται να οδηγήσει και σε άλλες απομακρύνσεις αξιωματικών, που θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για το φιάσκο.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This