Κρήτη: Νεκρός εντοπίστηκε 39χρονος από την Ιεράπετρα που αγνοούνταν από χθες το βράδυ

Σύμφωνα με την οικογένεια του, ο άτυχος άνδρας είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του προς άγνωστη κατεύθυνση

Must Read

Τραγικό φινάλε στις έρευνες των συνεργείων διάσωσης που αναζητούσαν έναν 39χρονο άνδρα που είχε εξαφανιστεί από την ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας στην Κρήτη, καθώς βρέθηκε νεκρός σε δύσβατο σημείο σε πλαγιά του όρους Θρυπτή.

Ο άτυχος 39χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες, οι οποίοι και ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112, με το cretalive.gr να αναφέρει πως σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ανάσυρσής του από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας, ώστε να μεταφερθεί σε σημείο από όπου θα παραληφθεί από το πλήρωμα του ασθενοφόρου. Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως φέρεται να έχει πέσει από μεγάλο ύψος.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος αγνοούνταν από χθες το βράδυ, σύμφωνα με την οικογένεια του πήρε το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, με αστυνομικές πηγές να σημειώνουν πως σήμερα το πρωί το όχημά του βρέθηκε στον οικισμό Αύγος στη θέση Πορτιά. Οι δικοί του ανησύχησαν, καθώς για πολλές ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής, ούτε απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις, οπότε αναγκάστηκαν να δηλώσουν την εξαφάνισή του στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν σήμερα το μεσημέρι και αμέσως ξεκίνησε οργανωμένη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ με ανιχνευτή σκύλο και δύο χειριστές drone, την ομάδα διάσωσης Αγίου Νικολάου, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν επίσης η οικογένεια και οι φίλοι του. Σημειώνεται πως ο άτυχος άνδρας, ιδιωτικός υπάλληλος στο επάγγελμα, είχε χάσει πρόσφατα τη σύζυγό του, ενώ ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού, το οποίο μένει πλέον ορφανό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This