Σέρρες: Στο χειρουργείο ο ανήλικος Ρουμάνος που τραυματίστηκε σοβαρά στο σοκαριστικό τροχαίο όπου σκοτώθηκαν οι γονείς του

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο 7χρονος αδερφός του

Must Read

Ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει ο απόηχος του σοκαριστικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο 18ο χλμ. της εθνικής οδού ΘεσσαλονίκηςΣερρών, στο οποίο σκοτώθηκε ένα ζευγάρι Ρουμάνων, ηλικίας 45 και 48 χρόνων, με αποτέλεσμα να μείνουν ορφανά τα δύο αγοράκια τους, που επέβαιναν μαζί τους στο μοιραίο αυτοκίνητο που μετατράπηκε σε παλιοσίδερα κατά τη σφοδρή σύγκρουσή του με  προπορευόμενη νταλίκα.

Άλλωστε, το μεγαλύτερο από τα δύο αδέρφια, ηλικίας 10 ετών (ή 12 κατά άλλους), έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά και, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr,  νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», ωσότου υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, για να μεταφερθεί στη συνέχεια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

(πηγή φωτο: thestival.gr)

Όσον αφορά τον μικρό του αδερφό, ηλικίας 7 ετών (ή 10 κατά άλλους), αυτός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική του «Παπαγεωργίου», καθώς τραυματίστηκε ελαφρύτερα. Σύμφωνα δε με τις ίδιες πληροφορίες, και τα δύο παιδιά  ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του οχήματος έχοντας τις αισθήσεις τους, ενώ επικοινωνούσαν με το περιβάλλον.

*πηγή κεντρικής φωτο: www.rthess.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This