Κρήτη: Ξενοδοχειακή μονάδα γέμισε με κρεβάτια παραλίας την πλαζ απέναντι από τη… Σπιναλόγκα!

Must Read

Κρεβάτια τύπου Ταϊλάνδης τοποθέτησε ξενοδοχειακή μονάδα της Κρήτης ανάμεσα σε βότσαλα και αρμυρίκια στην παραλία Πλάκας, ακριβώς απέναντι από τη Σπιναλόγκα, προτρέποντας τους λουόμενους να χαλαρώνουν απολαμβάνοντας μια… ασυναγώνιστη θέα σε αυτό το «μνημείο» του ανθρώπινου πόνου!

Στις εικόνες που εξασφάλισε το OPEN διακρίνονται δεκάδες μεταλλικά διπλά κρεβάτια σε απόσταση ελάχιστων μέτρων από τη θάλασσα, γεγονός που, όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο η Βικτόρια Χίσλοπ, συγγραφέας του best seller μυθιστορήματος «Το Νησί», μέσω του οποίου ανέδειξε σε παγκόσμια κλίμακα την ιστορία του μαρτυρικού αυτού τόπου.

«Το επόμενο είναι να μπει ένα μικρό ψυγείο δίπλα σε κάθε κρεβάτι, μια ντουλάπα, ίσως ακόμη και μια ιδιωτική τουαλέτα! Το να γεμίζουμε μια παραλία με ξαπλώστρες είναι μόνο η αρχή. Αυτό θα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο πρόβλημα, εάν ο κόσμος δεν διαμαρτυρηθεί», τονίζει η διάσημη συγγραφέας, που αυτόν τον καιρό δουλεύει πάνω στην τηλεοπτική μεταφορά της συνέχειας της ιδιαίτερα επιτυχημένης ιστορίας της, με τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου».

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This