ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΦλέγεται ο Έβρος! Τεράστιο το πύρινο μέτωπο

Φλέγεται ο Έβρος! Τεράστιο το πύρινο μέτωπο

Άνιση η μάχη με τις φλόγες - Επαναλειτούργησε το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Για πέμπτη μέρα μαίνονται τα πύρινα μέτωπα στον Έβρο, με την κατάσταση να είναι δραματική και τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες που εξαπλώνονται ανεξέλεγκτες.

Το τεράστιο μέτωπο φωτιάς φτάνει τα 15-20 χιλιόμετρα και κατευθύνεται προς Ροδόπη, με τα τηλεοπτικά συνεργεία να μεταδίδουν απόκοσμες εικόνες. 

Η κατάσταση είναι δραματική στα μέτωπα της Δαδιάς, της Μελίας, της Λεπτοκαρυάς, της Κίρκης και της Συκορράχης, με τη φωτιά να κινείται προς την περιοχή της Αύρας όπου επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια ώρα, η φωτιά στη Δαδιά κινείται προς τους οικισμούς των Κοίλων και της Μελίας για τους οποίους έχει δοθεί εντολή εκκένωσης.

 

 

Αλεξανδρούπολη: Επαναλειτουργεί το πανεπιστημιακό νοσοκομείο

Στην κανονική και πλήρη λειτουργία του επανέρχεται από σήμερα στις 18.00 το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, συμπεριλαμβανομένου και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Το νοσηλευτικό ίδρυμα ανέστειλε τη λειτουργία του το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 21 Αυγούστου με γνώμονα την ασφάλεια των νοσηλευομένων λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που προκλήθηκε από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δήμο Αλεξανδρούπολης και υλοποιήθηκε άμεσα με τη μεταφορά του συνόλου των ασθενών σε υγειονομικές μονάδες εντός της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Δείτε επίσης:

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης