Άγριο περιστατικό για τις νέες ταυτότητες: Γυναίκα χαστούκισε ιερέα και τον είπε «πουλημένο»!

Must Read

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει στην χώρα μας το ζήτημα της έκδοσης των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων με τους πολέμιους να διατείνονται ότι αν υποκύψουμε και τις βγάλουμε θα χάσουμε την ελευθερία μας καθώς θα φέρουν ειδικό τσιπάκι με το οποίο θα παρακολουθούν κάθε μας κίνηση!

Σήμερα το πρωί έξω από εκκλησία στα Ψαχνά της Εύβοιας μια 45χρονη έφτασε στο σημείο να επιπλήξει τον 66χρονο ιερέα που δεν πήρε θέση για το ζήτημα των νέων ταυτοτήτων στο κήρυγμα που έκανε στους πιστούς μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο σε αυτό αλλά σήκωσε το χέρι της και έφτασε στο σημείο να τον χαστουκίσει και να «εκτοξεύσει» άθλιους χαρακτηρισμούς εναντίον του αποκαλώντας τον «προδότη» και «πουλημένο».

Το περιστατικό

Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr,  η 45χρονη ανήκει στην ενορία του 66χρονου κληρικού στην οποία λειτουργεί ο ίδιος εδώ και 12 χρόνια.

Σήμερα το πρωί η γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών του ζήτησε το λόγο γιατί δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα.

Ο κληρικός της απάντησε με ηρεμία πως αυτό δεν είναι ζήτημα πνευματικό, δεν αφορά την Εκκλησία και ίσως θα πρέπει να αναζητήσει απαντήσεις από πιο αρμόδιους.

Τότε ήταν που η γυναίκα βγήκε εκτός εαυτού, τον έβρισε χαρακτηρίζοντας τον «προδότη, πουλημένο και νεοταξίτη» και του τόνισε πως είδε στο διαδίκτυο γέροντα από το Άγιο Όρος να φωνάζει να μην πάρουν τις ταυτότητες.

Ο 66χρονος ιερέας της απάντησε να μην πιστεύει ότι βλέπει στο διαδίκτυο και τότε εκείνη ξέσπασε και έφτασε μέχρι και στο σημείο να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο που παρατηρούσε σοκαρισμένος την αντιπαράθεση.

Το επεισόδιο έληξε όταν ήρθε ο σύζυγος της γυναίκα ο οποίος κάνει και διακονήματα στον ιερό ναό.

(φωτογραφία αρχείου)

Δείτε επίσης:

Νεαρός ζητά 80 ευρώ για να κρατήσει τη θέση σας στην ουρά για την ανανέωση των ταυτοτήτων!

Αντιδράσεις για τις νέες ταυτότητες – Τεράστιες ουρές σε Α.Τ. στην Θεσσαλονίκη

Ρέθυμνο: Συλλαλητήριο για τους πολέμιους των ψηφιακών ταυτοτήτων

Κυριούλης αρνείται τις νέες ταυτότητες: «Αυτό το τσιπάκι με φοβίζει! Θα έχουμε τον Αντίχριστο στο μέτωπό μας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This