Μιχάλης Κατσουρής: Σε 19 σημεία έσταξε το αίμα του μετά το μαχαίρωμα – Νέες μαρτυρίες για τη δολοφονία του

«Μας πήρανε στο κυνήγι, ήταν μία νύχτα χάους»

Must Read

Στην επικαιρότητα εξακολουθεί να παραμένει η υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή στα αιματηρά επεισόδια που προκάλεσαν οι Κροάτες χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχοντας διασχίσει προηγουμένως ανενόχλητοι τη μισή χώρα, καθώς δεν είναι μόνο οι δικοί του άνθρωποι που ζητούν απεγνωσμένα να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά και όλοι οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως «χρώματος», καθώς και όλος ο υπόλοιπος κόσμος που καταδικάζει τη βία, οπαδική ή μη.

Ωστόσο, 22 μέρες μετά τη δολοφονία του και ακόμη ο δράστης ή οι δράστες δεν έχουν ταυτοποιηθεί από τις Αρχές, καθώς το τραγικό συμβάν, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, σημειώθηκε σε «τυφλό» σημείο, από άτομο ή άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του(ς).

Ένα νέο στοιχείο, το οποία αφορά τη διαδρομή που ακολούθησε ο 29χρονος, αφότου τραυματίστηκε θανάσιμα, έρχεται σήμερα στο φως. Σύμφωνα με τον Β. Λαμπρόπουλο, από τις έρευνες των εγκληματολογικών εργαστήριων επιβεβαιώθηκε ότι οι σταγόνες αίματος που βρίσκονται σε όλη την διαδρομή από το παγκάκι στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου, όπου τον μαχαίρωσαν, μέχρι το περίπτερο, όπου κατέρρευσε, φτάνουν τις 19, κάτι που βοηθά στο να προσδιοριστεί με ακρίβεια η διαδρομή που έκανε ο Μιχάλης.

Όσον αφορά, εξάλλου, στην πορεία των ερευνών, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τόνισε ότι είναι ακόμα στην αρχή, καθώς το σημείο στο οποίο χτυπήθηκε ο Μιχάλης είναι «τυφλό». Επιχειρείται, επίσης, να βρεθούν στοιχεία από τα κινητά των συλληφθέντων και ίσως ανοίξει ένας νέος κύκλος προσώπων από τις επαφές των Κροατών με τους Έλληνες συνεργούς τους. Ο ίδιος προσθέτει πως οι ελληνικές Αρχές ελπίζουν ότι ίσως ανοίξει το στίμα του κάποιος από τους συλληφθέντες με καταγωγή από την Κροατία.

Νέες μαρτυρίες για τη δολοφονία

Δύο νεαροί, η οποίοι ήταν κοντά στον Μιχάλη Κατσουρή το βράδυ της δολοφονίας του, μιλούν για τα όσα έγιναν έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. «Ήμουν δίπλα του, είδα ότι είχε χτυπηθεί» δήλωσε ο Γιώργος, αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του Μιχάλη. «Μας πήρανε στο κυνήγι, ήταν μία νύχτα χάους», είπε με τη σειρά του ο Γιάννης, επίσης αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του Μιχάλη.

Οι δύο νεαροί ξέρουν πολύ καλά πως θα μπορούσαν να είχαν δεχτεί εκείνοι το μοιραίο χτύπημα. Ήταν πολύ κοντά στον αδικοχαμένο 29χρονο και είδαν με τα μάτια τους τη φονική επίθεση. «Εμείς φθάσαμε μέχρι το τρίτο παγκάκι κι εκεί έγινε η συμπλοκή σώμα με σώμα», είπε ο Γιώργος και συμφωνεί και ο Γιάννης. «Το παιδί έχει χάσει πολύ αίμα από την αρχή», τονίζει ο Γιώργος.

Όπως λένε στο Live News οι δύο φίλοι και αυτόπτες μάρτυρες, αφού τον μαχαίρωσαν, ο Μιχάλης Κατσουρής αρχίζει να τρέχει αιμόφυρτος προς το γεφυράκι και το περίπτερο, λίγα μέτρα παρακάτω, όπου και κατέρρευσε λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This