Κιλκίς: Πώς έγινε το πολύνεκρο τροχαίο με το τουριστικό λεωφορείο και τα δύο αυτοκίνητα – Στο «Ιπποκράτειο» οι Σέρβοι τραυματίες

«Ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο αποκοιμήθηκε» υποστηρίζει ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου

Must Read

Τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο νωρίς το πρωί, όταν σε τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκησαν ένα τουριστικό λεωφορείο και δύο αυτοκίνητα έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 522ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Ευζώνων, στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς όταν σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας όχημα ΙΧ που επέβαιναν τέσσερα άτομα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 81 άτομα και στη συνέχεια δεύτερο ΙΧ που επέβαινε αλλοδαπή γυναίκα με το ανήλικο παιδί της συγκρούστηκε με το πρώτο όχημα.

«Ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο αποκοιμήθηκε»

Όπως ισχυρίζεται στο newsit.gr ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου, ο άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και εκείνος προσπάθησε να το αποφύγει, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαντάκι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου που σκοτώθηκαν, ήταν τρεις Έλληνες και ένας Ρώσος, ηλικίας 66 – 73 ετών και πήγαιναν για ψάρεμα.

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση το τουριστικό λεωφορείο που επέβαιναν 81 Σέρβοι έπεσε σε χαντάκι. Πάνω στον πανικό οι επιβάτες έσπασαν τα τζάμια για να απεγκλωβιστούν.

Συνολικά από τους 81 επιβάτες του διώροφου τουριστικού λεωφορείου 23 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν προληπτικά με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία του Κιλκίς και στο Ιπποκράτειο, στη Θεσσαλονίκη.

Σο δεύτερο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με το μοιραίο ΙΧ βρισκόταν μία γυναίκα από τη Σερβία, μαζί με το παιδί της. Αμφότεροι διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

Στο νοσοκομείο και η οδηγός του δεύτερου ΙΧ

Από τους τραυματίες του τροχαίου δυστυχήματος στους Ευζώνους 19 βρίσκονται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης -ανάμεσα τους και η γυναίκα οδηγός του ΙΧ μαζί με το παιδί της- για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς οι περισσότεροι δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο αρκετοί εξ αυτών υποβάλονται σε χειρουργεία για κατάγματα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Από τους υπόλοιπους τραυματίες οι 26 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς και ένας στη Γουμένισσα. Το προξενείο της Σερβίας ενημερώθηκε από νωρίς για το ατύχημα και έστειλε όχημα να παραλάβει όσους αποχωρούν από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This