Νέες αποκαλύψεις για την ομαδική δολοφονία στην Αρτέμιδα: Και δεύτερο σπίτι-κρησφύγετο στο Φάληρο

«Κλειδί» για τις έρευνες ο ρόλος του 32χρονου που συνελήφθη - Το μυστήριο με την τελευταία φωτογραφία των 6 θυμάτων

Must Read

Εντοπίστηκε από τις αστυνομικές Αρχές, στο Φάληρο, το σπίτι που διέμενε ο Τούρκος συλληφθείς στο «Ελ. Βενιζέλος».

Συγκεκριμένα, μετά το κρησφύγετο στην περιοχή της Αρτέμιδας λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο που έπεσαν στην ενέδρα θανάτου αγνώστων, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα δεύτερο σπίτι στο Παλαιό Φάληρο το οποίο φέρεται να είχε νοικιάσει ένας εκ των θυμάτων. Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν την εμπλοκή του συλληφθέντος στην ομαδική δολοφονία στην ΑρτέμιδαΟ 32χρονος «φίλος» των θυμάτων φαίνεται πως ήταν μαζί τους στο οίκημα που είχαν νοικιάσει στη Λούτσα και φέρεται να ήταν αυτός που τους παρέλαβε για να τους παρασύρει στην ενέδρα θανάτου. Σύμφωνα με υλικό από κάμερες που φαίνεται να έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, τα θύματα ακολούθησαν με την θέλησή τους τον άνδρα από το σπίτι που διέμεναν. Εκείνη τη στιγμή, τους ακολουθούσαν οι τέσσερις εκτελεστές. Μόλις έφθασαν στον αδιέξοδο δρόμο, δέχθηκαν «βροχή» πυροβολισμών από τους δολοφόνους τους. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με όσα είναι έως τώρα γνωστά, οι έξι νεκροί Τούρκοι στην Αρτέμιδα ήταν μέλη της πανίσχυρης τουρκικής μαφιόζικης οργάνωσης του Νονού Μπαρίς Μπογιούν που καταζητούν οι τουρκικές Αρχές και έχει βρει καταφύγιο στην Ιταλία, όπου διαφεύγει. Το δε όχημα, στο οποίο επέβαιναν, προέρχεται από τη Γερμανία, είχε πλαστές γερμανικές πινακίδες και ανήκει σε Ρουμάνο, ο οποίος το είχε παραχωρήσει στα θύματα. Οι δράστες φαίνεται πως χρησιμοποίησαν τέσσερα όπλα, δύο εκ των οποίων ήταν πιστόλια.

 

Στην κατοχή του 32χρονου Τούρκου που εντοπίστηκε με πλαστά πορτογαλικά έγγραφα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό την Μυτιλήνη, βρέθηκαν και 4 κάλυκες των 9 χιλιοστών που έχουν αποσταλεί για βαλλιστική εξέταση. Η Αστυνομία έχει πληροφορίες για ενδεχόμενη εμπλοκή του με την υπόθεση, που διερευνάται ενώ υπάρχουν στοιχεία που τον «καίνε».

 

Το έγκλημα τελέστηκε 20 λεπτά μετά τις έξι το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στην Αρτέμιδα. Στις 19:30 εκδόθηκε εισιτήριο στο όνομά του για να ταξιδέψει στις 21:00 για Μυτιλήνη και στις 20:30, συνελήφθη.

 

 

Τα κινητά τους τηλέφωνα ελέγχονται από το Τμήμα Ψηφιακών Πειστηρίων και έχουν καταφέρει να εξάγουν χρήσιμα για την πορεία των ερευνών δεδομένα. Η εγκληματική ομάδα δρούσε, σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά όχι στην Ελλάδα. Στο μεταξύ, η είδηση της ομαδικής δολοφονίας έχει γίνει πρώτη είδηση στην Τουρκία, φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, με συνεχείς αναφορές στην δράση της «συμμορίας με τις μοτοσικλέτες», που εφορμούν έτσι και γαζώνουν τους στόχους τους. Οι λογαριασμοί που έχουν ανοιχτοί είναι πολλοί τόσο με αντίπαλες τουρκικές μαφιόζικες οργανώσεις, όπως ένα άτομο που δολοφονήθηκε πρόσφατα στην Γαλλία, όσο και με άλλες εγκληματικές οργανώσεις, όπως η διαβόητη «Σκάλιαρι» του Μαυροβουνίου. Τα θύματα γνώριζαν φαίνεται πως ήταν στόχοι, είχαν έρθει από το εξωτερικό και μετακινούνταν συνεχώς για να μην τους βρουν οι εγκληματίες που τους καταδίωκαν. Οι δολοφόνοι τους εντόπισαν ακριβώς την στιγμή που ήταν έτοιμοι να μετακινηθούν ξανά.  

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This