Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Τα ισόβια είναι μια κοροϊδία, οι τσιρίδες της κόρης μου έσκιζαν τον ουρανό»

Ξεσπά για την στυγερή δολοφονία και την απονομή δικαιοσύνης

Must Read

Την οργή της εξέφρασε σήμερα για ακόμη μία φορά η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη ζητώντας δικαιοσύνη για το παιδί της.

«Ζητάνε Άρειο Πάγο; Εξουθένωσαν το παιδί μου. Το χτύπησαν, το πολτοποίησαν, το στραγγαλίσανε, το βιάσανε.Έλεγε το παιδί “πήγαινέ με στο νοσοκομείο” στον Αλβανό και δεν την άφηναν να κοιταχτεί στον καθρέφτη, γιατί ήταν με τα αίματα.

Μετά την έδεσαν και την τραβούσαν σαν σάκο του μποξ και την πέταξαν ζωντανή, χωρίς ενσυναίσθηση και χωρίς να πει ένας από τους δύο “τι κάνουμε;”. Οι τελευταίες κουβέντες του παιδιού μου ήταν “αλήτες, θα σας βρει ο μπαμπάς μου”» είπε η Κούλα Αρμουτίδου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Και πρόσθεσε:

«Δεν την θέλω τη συγγνώμη τους. Δεν είπαν λέξη για το χαμό του παιδιού μου. Οι άνθρωποι δεν έχουν καλλιέργεια ψυχής. Τίποτα δεν έχουν. Αυτοί έμαθαν με τα λεφτά και τις διασυνδέσεις τους. Έχουν δικηγόρους, έχουν παράδες…».

Φέρνοντας πάλι στο μυαλό της την στυγερή δολοφονία του παιδιού της η κ. Κούλα συγκλονίζει λέγοντας:

«Οι τσιρίδες και τα ουρλιαχτά του παιδιού μου σκίζανε τον ουρανό».

«Τον πόνο μου δεν μπορεί να τον αντέξει κανείς, μόνο μάνες που έχουν χάσει παιδιά», τόνισε.

Όσο για τον ρόλο της δικαιοσύνης η χαροκαμένη μάνα λέει:

«Τα ισόβια είναι μια κοροϊδία. Να μας πουν πόσο κοστολογούν τη ζωή ενός αδικοχαμένου παιδιού. Να συμπεριλάβουν τον όρο γυναικοκτονία και οικογενειοκτονία στους ποινικούς κώδικες. Εγώ και ο πατέρας της είμαστε πεθαμένοι – ζωντανοί. Το κράτος δεν έχει κάνει τίποτα για αυτό το παιδί».

Τέλος, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε κατά της Ελληνικής Αστυνομίας, τονίζοντας πως αν είχαν κάνει τη δουλειά τους εκείνη την φορά που είχε καταγγείλει τον πρώτο βιασμό της στη Ρόδο το έγκλημα δεν θα είχε γίνει και η κόρη της θα ήταν ζωντανή.

Η φρικιαστική υπόθεση αναβιώνει στον Άρειο Πάγο καθώς οι κατηγορούμενοι ζήτησαν αναίρεση της καταδικαστικής απόφασης καθώς εκτίουν ισόβια και επιπλέον 15 χρόνια κάθειρξη για το βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Δείτε τις δηλώσεις της:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This