Θέμα ημερών η έκδοση στην Ελλάδα δέκα Κροατών χούλιγκαν που εμπλέκονται στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

Την έκθεση από τα Εγκληματολογικά περιμένουν οι δικηγόροι των προφυλακισμένων Ελλήνων και Κροατών χούλιγκαν, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων αποφυλάκισης

Must Read

Δέκα Κροάτες χούλιγκαν, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν στην πατρίδα τους, καθώς μέσα στα αυτοκίνητά τους, τα οποία κατασχέθηκαν στο πάρκινγκ της στάσης «Ειρήνη» του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία, αναμένεται σύντομα να εκδοθούν στην Ελλάδα, καθώς εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η διαδικασία της έκδοσης στη χώρα μας των δέκα Κροατών χούλιγκαν, μελών των Bad Blue Boys, οι οποίοι και συνελήφθησαν στο Ζάγκρεμπ, βρίσκεται στην τελική φάση, καθώς οι ελληνικές Αρχές πιέζουν τις κροατικές να επισπεύσουν τη διαδικασία. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα εκδόσεων του Ζάγκρεμπ, ο οποίος φέρεται να είναι θέμα ημερών να δώσει το «ok», προκειμένου να μεταβούν στην Αθήνα.

Στο μεταξύ, η ανακρίτρια περιμένει την ολοκληρωμένη έκθεση για τα δακτυλικά αποτυπώματα και το DNA στα κατασχεθέντα μαχαίρια, ρόπαλα, αλλά κυρίως στα ρούχα του Μιχάλη. Οι εκτιμήσεις των ειδικών λένε πως, ειδικά το κομμάτι των ερευνών στα ρούχα του φιλάθλου της ΑΕΚ είναι άκρως σημαντικό, καθώς ο δολοφόνος με το μαχαίρι ίσως να άφησε αποτυπώματα ή γενετικό υλικό. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι οι πρώτες αναλύσεις που έγιναν δεν έφεραν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Όταν παραδοθεί ο φάκελος, τότε και θα κλείσει σε πρώτη φάση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δικηγόροι των προφυλακισμένων Ελλήνων και Κροατών αναμένουν να φτάσει μέσα στις επόμενες ημέρες η έκθεση από τα Εγκληματολογικά, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων αποφυλάκισης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This