Συναγερμός και για άλλο έργο του Καλατράβα – Σημάδια εγκατάλειψης στην γέφυρα της Κατεχάκη

Το στέγαστο του ΟΑΚΑ είναι μόνον ένα από τα κακοσυντηρημένα έργα του 2004

Συντάκτης: Newsroom

Χιλιάδες άνθρωποι διασχίζουν καθημερινά την γέφυρα Καλατράβα στην Λεωφόρο Κατεχάκη, χωρίς να γνωρίζουν σε τι κατάσταση βρίσκεται και πολύ περισσότερο εάν είναι ασφαλής. Μετά το στέγαστρο του ΟΑΚΑ, ένα ακόμη πολυδιαφημισμένο και δαπανηρό έργο παρουσιάζει σημάδια εγκατάλειψης.

Στην αυτοψία του MEGA διακρίνεται σκουριά στους σφιγκτήρες των καλωδίων που σχηματίζουν τις ακτίνες της γέφυρας, ενώ το δάπεδο έχει υποστεί φθορές και δεν υπάρχει το καουτσούκ που δημιουργεί την μόνωση.

Δείτε το βίντεο

Να σημειωθεί ότι η γέφυρα Καλατράβα κόστισε 3 εκατ. ευρώ και παραδόθηκε το 2004. Έναν χρόνο μετά έκλεισε, καθώς η ξυλεία που χρησιμοποιήθηκε ήταν πολύ κακής ποιότητας και με βάση τις μελέτες που έγιναν, έπρεπε να αντικατασταθεί.

Συνεργάτης του Καλατράβα για το «χαμένο» εγχειρίδιο του ΟΑΚΑ: Αστεία πράγματα – Μπορούσαν να το ζητήσουν από εμένα!

Εκθέτει την κυβέρνηση και τις παιδαριώδεις δικαιολογίες περί «χαμένου» εγχειριδίου συντήρησης στο στέγαστρο του ΟΑΚΑ συνεργάτης του Καλατράβα. Κάνει λόγο για «αστεία πράγματα» και τονίζει: «Μπορούσαν να το ζητήσουν από εμένα»!

Η επιτομή τού… «από τύχη ζούμε»!

Σε δηλώσεις του στο STAR, o πολιτικός μηχανικός Φαίδων Καρυδάκης επισήμανε: «Συμμετείχα σε μια διεθνή επιτροπή, η οποία είχε αναλάβει να ελέγξει και να εγκρίνει την αρχική μελέτη Καλατράβα».

Αναφερόμενος στο περιβόητο εγχειρίδιο που χάθηκε, δήλωσε σκωπτικά: «Αυτά είναι αστεία πράγματα. Μπορούσαν να το ζητήσουν από τον Καλατράβα, μπορούσαν να το ζητήσουν από οποιονδήποτε, από εμένα. Εγώ το είχα».

ΟΑΚΑ: Κι όμως, υπήρχε εγχειρίδιο για ελέγχους από το 2006!

«Είδα την φυσιολογική φθορά του χρόνου, η οποία απαιτούσε κάποια λογική συντήρηση, κάποιον λογικό έλεγχο, όπως προβλέπεται. Για να γίνουν ήθελαν ειδικές τεχνικές και χρειαζόταν ένα μεγάλο κόστος, που δεν είχε διατεθεί από την διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου» πρόσθεσε με νόημα ο κ. Καρυδάκης.

Προκαλεί τον Κασσελάκη ο Καραμανλής, αλλά «καρφώνει» και τον Αυγενάκη για το ΟΑΚΑ

Επιπλέον, τόνισε πως «η στατική του επάρκεια είναι κάτι άλλο, καλύπτεται από άλλους κανονισμούς και τηρήθηκαν πλήρως».

«Το Ποδηλατοδρόμιο σε κάθε βροχή έμπαζε νερά» – Τι αναφέρει ο παγκόσμιος πρωταθλητής Χρήστος Βολικάκης

Στην κατάσταση που επικρατεί εδώ και καιρό στο Ποδηλατοδρόμιο και στην απόφαση να κλείσει αναφέρθηκε την Τρίτη ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης. Ο σπουδαίος αθλητής σχολίασε, επίσης, την εξαγγελία για χρηματοδότηση 150.000 ευρώ στην Ποδηλατική Ομοσπονδία, ώστε ορισμένοι Έλληνες ποδηλάτες να προετοιμαστούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Βουλγαρία.

«Δεν είναι λύση να πάμε 5 αθλητές στην Βουλγαρία για προετοιμασία, γιατί έτσι κόβουμε τα φτερά στους νέους αθλητές. Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα στάδιο για να αθλούμαστε. Τόσα χρόνια προσπαθούμε να γίνει ένα δεύτερο ποδηλατοδρόμιο στην χώρα, αλλά έχουμε μείνει στο “θα”…» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Το ποδηλατοδρόμιο είναι για μένα δεύτερο σπίτι. Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο από την ζωή μου από το 2003 και μετά. Έχουμε αφιερώσει τόσα πολλά χρήματα σε ένα έργο που είναι 20 ετών και κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους» πρόσθεσε ο Χρήστος Βολικάκης.

«Το ποδηλατοδρόμιο είχε πολλά προβλήματα. Η στέγη έμπαζε νερά σε κάθε βροχή. Η θέρμανση δεν λειτουργούσε τον χειμώνα. Το ξύλο κάτω είχε πολλά προβλήματα. Τα τελευταία χρόνια που είχε αναλάβει ο κ. Χαλιορής είχε την πόρτα του ανοιχτή και προσπαθούσε να λύσει προβλήματα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ένα τζάμι έσπαγε και δεν είχαμε σε ποιον να απευθυνθούμε» κατέληξε ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας.

Τώρα «τρέχουν» για το στέγαστρο Καλατράβα: Είχαν τα πορίσματα και δεν έκαναν τίποτα!

Μία αποκαλυπτική μελέτη για την ακαταλληλότητα του στεγάστρου του ΟΑΚΑ είχε στα χέρια της η κυβέρνηση της ΝΔ εδώ και χρόνια! Από τον Οκτώβριο του 2020, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η «παρέα» του ήξεραν για τα χιλιάδες προβλήματα, και προτίμησαν να τά «θάψουν»…

Δύο χρόνια μετά… μπήκε το λουκέτο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, τον Οκτώβριο του 2020 η κυβέρνηση είχε στα χέρια της την πρώτη μελέτη. Ωστόσο, στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την ανακοίνωση διακοπής λειτουργίας της εγκατάστασης δεν έλαβε καμία μέριμνα. Η μελέτη έμεινε «κλειδωμένη» σε ένα συρτάρι, την ώρα που ο κόσμος επισκέπτονταν το ΟΑΚΑ και κινδύνευε ακόμα και με τη ζωή του! Προς το παρόν, παραμένει αδιευκρίνιστο το χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας του γηπέδου, εν αναμονή του πορίσματος του ΤΕΕ για τα στέγαστρα. Όλα πλέον εξαρτώνται από το πόρισμα της επανεξέτασης ειδικών του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Τον Ιούλιο του 2019 ανετέθη κατόπιν διαγωνισμού από το υπουργείο Υποδομών στην εταιρεία Δομή Α.Ε. μελέτη για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είχε έρθει ως συνέχεια των ελέγχων που είχαν γίνει με αντικείμενο τις ταλαντώσεις του διαζώματος του κεντρικού σταδίου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της ΑΕΚ με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου. Η μελέτη ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2020 έπειτα από τέσσερις παρατάσεις.

Στο κεφάλαιο που αφορά το στέγαστρο και τιτλοφορείται «Στέγαστρο κεντρικού σταδίου» εκείνης της μελέτης υπάρχουν δύο βασικές επισημάνσεις-ευρήματα. Το πρώτο αφορά στο θέμα της στατικότητας της μεταλλικής κατασκευής. Εκεί η μελέτη επικαλείται επιθεώρηση που είχε πραγματοποιήσει η γερμανική εταιρεία BUNG την περίοδο 2007-2008 ενόψει της οριστικής παραλαβής του ΟΑΚΑ, που ολοκληρώθηκε το 2010. Τότε «δεν εντοπίστηκαν προβλήματα ευστάθειας, φέρουσας ικανότητας και λειτουργικότητας του στεγάστρου». «Από τις αυτοψίες εντοπίστηκαν σοβαρότερα προβλήματα, μάλλον αδικαιολόγητα για κατασκευή υψηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών. Θα πρέπει τα προβλήματα αυτά να αποδοθούν στην έλλειψη συντήρησης, οπωσδήποτε όμως πρέπει να αντιμετωπιστούν το ταχύτερο δυνατόν». Εκείνη η μελέτη υπεβλήθη στο υπουργείο Υποδομών και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στα τέλη του 2020.

Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι πως, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε μεταξύ άλλων πως θα διατεθούν 57 εκ. ευρώ για την αναβάθμιση του ΟΑΚΑ τονίζοντας ότι «ευελπιστούμε ότι μέσα στο 2024 τουλάχιστον θα ανοίξει το Ποδηλατοδρόμιο».

«Για πρώτη φορά μια ελληνική κυβέρνηση έχει ολοκληρωμένες μελέτες για την ολιστική αναβάθμιση του ΟΑΚΑ. Και εξασφαλισμένα χρήματα για να το κάνει. Προχτές το Σάββατο έστειλα στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος τον θεσμικό Σύμβουλο του Κράτους σε αυτά τα θέματα, τη σχετική μελέτη που παραλάβαμε για να συγκροτηθεί τάχιστα ομάδα ειδικών σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ώστε να αξιολογηθούν οι παραδοχές και τα συμπεράσματά της και να προταθούν οι περαιτέρω αναγκαίες ενέργειες. Εως ότου να έχουμε τα πορίσματά τους. Το ΤΑΙΠΕΔ προχωρά σε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να εκκινήσουν αμέσως οι όποιες ενέργειες απαιτηθούν» είπε ο κ. Βρούτσης.

Κλειστό και το 2024 το ΟΑΚΑ

Από την ανακοίνωση του κ. Βρούτση προκύπτει ότι το ΟΑΚΑ λόγω του προβλήματος με το στέγαστρο θα παραμείνει κλειστό το 2024. Για τις ομάδες που πλήττονται άμεσα με το κλείσιμο του ΟΑΚΑ, όπως ο Παναθηναϊκός στο ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ στο χάντμπολ, ξιφασκία, ταεκβοντό κλπ. θα βρεθούν λύσεις είτε Περιφερειακά, είτε σε δήμους που θα μπορούν να φιλοξενήσουν τις δραστηριότητες και τις προπονήσεις.  

Βάγιας, καθηγητής ΕΜΠ: «Ο ένας χρόνος είναι σύντομος για την αποκατάσταση του στεγάστρου Καλατράβα»

Την πεποίθησή του ότι ο ένας χρόνος ίσως δεν είναι αρκετό για την αποκατάσταση του στεγάστρου Καλατράβα εξέφρασε ο Ομότιμος Καθηγητής και πρώην Διευθυντής του Εργαστηρίου Μεταλλικών Κατασκευών του ΕΜΠ Ιωάννης Βάγιας. Καταθέτοντας την εμπειρία του από την αντίστοιχη μελέτη αποτίμησης και ενίσχυσης της συρταρωτής γέφυρας της Χαλκίδας του 1960, ένα σαφώς μικρότερο έργο, δήλωσε ότι για να ολοκληρωθεί η αποκατάστασή της χρειάζεται μία πενταετία. «Μία πενταετία εκτιμούμε ότι θα φτάσει ώστε να γράφουν τα τεύχη δημοπράτησης, να γίνει η δημοπρασία, να γίνουν οι ενστάσεις κτλ, να γραφτούν οι συμβάσεις και να γίνει και η κατ εξοχήν δουλειά» σημείωσε. «Παρότι ούτε το επίπεδο ασφαλείας αυτής της γέφυρας ανταποκρίνεται στα κανονιστικά επίπεδα στατικής επάρκειας, δεν έχουμε προτείνει να κλείσει και λέμε ότι να διατηρηθεί σε λειτουργία, εκτός φυσικά του χρόνου που θα χρειαστεί για την αποκατάστασή της» συμπλήρωσε.

Σπυράκος (καθ. ΕΜΠ): «Υπάρχει κίνδυνος να έχουμε σημαντικές βλάβες, μερική κατάρρευση, μερικές πτώσεις»

«Τώρα, με τις φορτίσεις που ορίζει ο κανονισμός, προφανώς για να υπάρχει επικινδυνότητα, υπάρχει ένα τέτοιο αυξημένο ενδεχόμενο» δήλωσε ο Κώστας Σπυράκος, καθηγητής Αντισεισμικών Κατασκευών του ΕΜΠ, ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο κατάρρευσης στο στάδιο του ΟΑΚΑ. «Υπάρχει ένα ενδεχόμενο υπό προϋποθέσεις, όταν δράσουν οι φορτίσεις, τις οποίες δεν μπορεί να αναλάβει το στάδιο. Υπάρχει τέτοιος κίνδυνος να έχουμε σημαντικές βλάβες, μερική κατάρρευση, μερικές πτώσεις» προσέθεσε, ενώ συμπλήρωσε «τώρα που κοιτάζουμε το στέγαστρο, καλό είναι να κοιτάξουμε και τις εξέδρες και τα υπόλοιπα και να τα διορθώσουμε» ο κ. Σπυράκος. Δεν είναι ένα πρόβλημα που προέκυψε ξαφνικά, σημείωσε. «Τα κτίρια αυτά, οι σύνθετες κατασκευές και μάλιστα κατασκευές μεταλλικές σε μεγάλο μέρος τους, πρέπει να εξετάζονται. Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας τους, αυτομάτως υπάρχει διαδικασία ή ετοιμάζεται η διαδικασία, κάτι το οποίο εφαρμόζεται διεθνώς, ώστε τα κτίρια αυτά να ελέγχονται συνεχώς. Εδώ να πω, ότι το 2006 ήμουν μέρος της επιτροπής ομάδας επιστημόνων η οποία συνέταξε ένα τέτοιο εγχειρίδιο και το εγχειρίδιο αυτό προφανώς θα μπορούσε να εφαρμοστεί για να ελέγχεται το στάδιο. (σ.σ. Το εγχειρίδιο αυτό) έχει όλες τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται για να μπορεί κανείς να εντοπίζει έγκαιρα και σε συγκεκριμένα σημεία πού εμφανίζονται τα προβλήματα, ώστε να φροντίζει για την επισκευή όπου αυτή είναι αναγκαία και έτσι να μην οδηγήσει σιγά σιγά σε μεγαλύτερα προβλήματα. Τα κτίρια αυτά, αν και φαίνονται σύνθετα και είναι όντως σύνθετα, έχουν ορισμένα στοιχεία, όπως τα καλώδια, τα οποία εύκολα μπορούν να ελεγχθούν και μπορεί από αυτά και μόνο, από αυτές τις μετρήσεις να οδηγηθείς σε ορισμένα συμπεράσματα που είναι πάρα πολύ σημαντικά. Οι μετρήσεις αυτές δεν είναι δύσκολες, πέραν των οπτικών ελέγχων, οι οποίοι πάλι μπορούν να πραγματοποιηθούν. Τώρα όσον αφορά, αν έχουν γίνει επισκευές ή όχι, υπάρχει η Τεχνική υπηρεσία, πιστεύω ότι έχει προβεί σε κάποιες παρεμβάσεις, αλλά προφανώς αυτές οι παρεμβάσεις δεν ήταν αρκετές ώστε να αποφύγουμε να οδηγηθούμε σήμερα σε αυτά τα συμπεράσματα».

Καρύδης (καθ. Αντισεισμικών Κατασκευών ΕΜΠ):«Η γέφυρα Κατεχάκη είναι μια χαρά»

«Επειδή πραγματικά είπαμε πολλά πράγματα πήγα και είδα τη γέφυρα Κατεχάκη, του Καλατράβα. Περίπου μιάμιση ώρα δαπάνησα εκεί, είδα μπουλόνια, είδα τους τένοντες που είναι ένα εξαιρετικά βασικό στοιχείο για τη στατικότητα της κατασκευής, είδα τις στηρίξεις, είδα διαβρώσεις αν υπάρχουν, είδα ό,τι μπορεί να δει κανείς και το οποίο μπορεί να σε βάλει σε κάποια υποψία ότι μπορεί να έχει πρόβλημα. Και είδα ότι πράγματι είναι μια χαρά και το λέω και το διατυμπανίζω. Δεν χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος. Αυτό εννοώ ως έλεγχο. Πρέπει να ξεκινήσουμε από τον πρωτοβάθμιο οπτικό έλεγχο». Την παραπάνω διαβεβαίωση έδωσε σε συνέντευξή του, ο Παναγιώτης Καρύδης, καθηγητής Αντισεισμικών Κατασκευών ΕΜΠ, ο οποίος την περασμένη Κυριακή, όπως είπε, έκανε επιτόπου οπτικό έλεγχο στην γέφυρα, σε συνέχεια του ζητήματος που έχει προκύψει με το στέγαστρο του σταδίου στο ΟΑΚΑ. «Σχετικά με του Καλατράβα (σ.σ. το στέγαστρο) έχει 20 χρόνια να ελεγχθεί. Και τι εννοώ. Το θεωρώ ως ένα μηχάνημα, έχει βίδες, μπουλόνια, συγκολλήσεις, ελατήρια. Όλα αυτά τα πράγματα συνιστούν ένα μηχάνημα. Ένα μηχάνημα λοιπόν το αφήνεις 20 χρόνια χωρίς να δεις αν έχουν τα ελατήρια χαλαρώσει, εάν οι βίδες έχουν χαλάσει, αν είναι σκουριασμένο εκείνο το άλλο, γιατί όλη του η στατικότητα, η ευστάθεια εν πολλοίς στηρίζεται στους τένοντες. Οι τένοντες αυτοί έχουν βασική στατική επιρροή στην ευστάθεια του κτιρίου του στεγάστρου Καλατράβα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καρύδης. Ερωτηθείς, αν θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως από τύχη δεν υπήρξε κατάρρευση μέχρι τώρα, ο κ. Καρύδης δήλωσε «αυτό είναι θεωρώ υπερβολή».

Διαβάστε ακόμα:

Λευτέρης Αυγενάκης: Εκτός από τον κάμπο «ξέχασε» και το ΟΑΚΑ

Άγνωστο το πότε θα ξανανοίξει το ΟΑΚΑ – Στα 57.000.000 ευρώ το κόστος της αναβάθμισής του

ΟΑΚΑ: Κι όμως, υπήρχε εγχειρίδιο για ελέγχους από το 2006! 

Η εταιρεία παραγωγής ενημέρωσε τους fans των Coldplay για το τι μέλλει γενέσθαι μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ

Coldplay: Aνακοίνωση της εταιρείας παραγωγής για τις δύο sold out συναυλίες τους στο ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καταιγίδες σε όλη την χώρα και Αττική την Τετάρτη – Πού θα σημειωθούν...

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες, με βροχές και καταιγίδες στην Αττική και άλλες περιοχές της χώρας. Χιονοπτώσεις πρόκειται να σημειωθούν στα κεντρικά...

Θρήνος στη Θήβα: Νεκρή 35χρονη μητέρα δυο ανήλικων παιδιών

Τραγωδία στη Θήβα με τον θάνατο σε τροχαίο μιας 35χρονης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών.Το τροχαίο συνέβη έξω από το Λουτουφί, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες...

«Όχι» στον «έλεγχο» που επιχειρείται από την Κυβέρνηση, είπαν ερευνητές και εργαζόμενοι του Εθνικού...

Οι σύλλογοι προσωπικού και ερευνητών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), καθώς και πλήθος ερευνητικών κέντρων και ιδρυμάτων, εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους στην υπαγωγή...

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

Οι τυχεροί αριθμοί στην αποψινή κλήρωση του ΟΠΑΠ Τζόκερ είναι οι εξής: 1, 12, 36, 40, 42 με Τζόκερ το 19.Δεύτερο σερί διπλό τζακ ποτ,...

Ξανά στο έλεος της κακοκαιρίας η πολύπαθη Εύβοια – «Ποτάμια» οι δρόμοι από τη...

Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας βρίσκεται για μια ακόμη φορά η Εύβοια, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα που προέβλεψαν οι μετεωρολόγοι βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη...

Ομολόγησε ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης στην Σαλαμίνα – Πώς τον εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ...

«Την σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και τρελάθηκα» δήλωσε στους αστυνομικούς - Πήγε με φίλο του για καφέ μετά το έγκλημα

Στο νοσοκομείο βρέφος που κατανάλωσε αλκοόλ(!) – Γέφυρα ζωής στην Θεσσαλονίκη

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη, όταν ένα βρέφος κατανάλωσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ποσότητα αλκοόλ. Γέφυρα ζωής στήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ...

Σε απόγνωση πατέρας που του έβαλε ο γιος του το μαχαίρι στον λαιμό

Δεν ξέρει τι να κάνει ένας 66χρονος πατέρας με τον γιο του, που έφτασε στο σημείο να του βάλει μαχαίρι στο λαιμό και τον...

Παυλόπουλος: Η Νομική Επιστήμη μπροστά στις προκλήσεις της Τεχνητής Νοημοσύνης

Σε ομιλία του, κατά την Επιστημονική Συζήτηση που οργάνωσε η Ακαδημία Αθηνών με τίτλο «Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο πεδίο απονομής της Δικαιοσύνης», ο τέως...

Οργή στο Twitter για την δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα – «Κανένα Panic Button...

Την οργή και τον αποτροπιασμό τους για τη νέα γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο εκφράζουν σε αναρτήσεις τους χρήστες του Twitter.Πολλοί...

Σφοδρή μετωπική σύγκρουση με 2 νεκρούς και 2 τραυματίες στην Πιερία

Δύο ακόμη συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο, ανεβάζοντας τον θλιβερό απολογισμό από τα τροχαία δυστυχήματα. Το μεσημέρι της Τρίτης, στο 90ό χιλιόμετρο...

Συνελήφθη ο σύντροφος της 43χρονης Γεωργίας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Σαλαμίνα

«Τσάκωσαν» στο Κερατσίνι τον 71χρονο - Είχε μαζί του το όπλο με το οποίο φέρεται ότι πυροβόλησε την 43χρονη μητέρα

«Τρέλανε» τα ραντάρ της Τροχαίας οδηγός που πήγαινε με 251 χλμ./ώρα!

Βίντεο με αστυνομικούς της Τροχαίας σε δράση ανάρτησε σήμερα Τρίτη 5/12 στα social media ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή τους πρόσφατους...

Ξεκίνησε η εκδήλωση στην Ακαδημία Αθηνών για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Με τη συμμετοχή του Ακαδημαϊκού και πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, διεξάγεται αυτή την ώρα στην Ακαδημία Αθηνών επιστημονική συζήτηση με θέμα: «Η...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με καταγγελίες για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών: «Δεν αναγνωρίζονται τα πτυχία στην Ελλάδα»

Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση που ήρθε στο «φως», πριν από μερικά 24ωρα, με πρωταγωνιστή το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών και πτυχία, που δεν είναι...

Youtuber μάς κάνει ρεζίλι διεθνώς για την Ομόνοια: «Ο χειρότερος ναρκοδρόμος που έχω περπατήσει»

Έχοντας περάσει πολλά χρόνια στη φυλακή, έχοντας περπατήσει στις πιο κακόφημες γειτονιές του πλανήτη, ο Αυστραλός youtuber Spanian έφτασε και στην Ομόνοια για να...

Δεύτερο στεφάνι για τον Γιώργο Τζαβέλλα

O Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα είναι ζευγάρι εδώ και πολλούς μήνες, συγκατοικούν, έχουν γνωριστεί οι οικογένειές τους και έχουν βάλει πλώρη για...

Συνελήφθη ο σύντροφος της 43χρονης Γεωργίας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Σαλαμίνα

«Τσάκωσαν» στο Κερατσίνι τον 71χρονο - Είχε μαζί του το όπλο με το οποίο φέρεται ότι πυροβόλησε την 43χρονη μητέρα

Οργή στην Νέα Αριστερά για τη συντομογραφία που γεννά «εφιάλτες»

Οργή επικράτησε στη Νέα Αριστερά όταν το κόμμα αναφέρθηκε με τη συντομογραφία «ΝΕΑΡ», σε σχετικά ρεπορτάζ.Η συντομογραφία ΝΕΑΡ βλέπετε που θυμίζει την αλήστου μνήμης...

H Brigitte Nielsen περπάτησε στην πασαρέλα του Balenciaga κάνοντας 8άρια

O οίκος Balenciaga, παρόλο που για αρκετό κόσμο εκεί έξω έχει γίνει cancelled, πραγματοποίησε την επίδειξη της νέας της κολεξιόν με φόντο την πινακίδα...

Στα άκρα οι σχέσεις Κιέβου – Βουδαπέστης! Θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ποροσένκο

Μετά την επιβολή απαγόρευσης εξόδου από την χώρα στον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Πετρό Ποροσένκο, η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) κατηγορεί τόσο αυτόν...

Μαρία Κορινθίου: «Έμεινα έγκυος στον ενάμιση μήνα σχέσης κι όταν έλεγα δεν ξέρω τι θα κάνω, ο Γιάννης…»

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά –δες» και παραχώρησε στη Τζένη Θεωνά μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην...

Η Μαρία Αλεξάνδρου καταγγέλλει ομαδικό βιασμό από Αλβανούς – «12 ώρες στην Κόλαση»

Θύμα ομαδικού βιασμού και της «μαφίας των λουκουμάδων», στην οποία φέρεται ότι είναι αναμεμειγμένοι ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Αλεξάνδρου, Αλβανοί κακοποιοί και ιδιοκτήτες...

Όλγα Κιουρτσάκη-Φώτης Λιόσης: Ποζάρουν με ασορτί ροζ πουλόβερ και την κόρη τους

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα ως μαμά, καθώς πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο την...

Ο ατσάλινος Κυριάκος «λύγισε» ακόμα και τον Πούτιν!

Πριν από λίγο, στην καρδιά του Κρεμλίνου, είχαμε μία ιστορική εξέλιξη, η οποία φυσικά δεν θα λάβει την δέουσα προβολή από τα ΜΜΕ που...

Εκτέλεσε την 43χρονη Γεωργία με ύπουλο τρόπο – Ανθρωποκυνηγητό για τον σύντροφό της στη Σαλαμίνα

Η 43χρονη μητέρα ενός παιδιού προσπάθησε να προστατευθεί όμως ο δράστης την εντόπισε και την εκτέλεσε πίσω από την πόρτα του σπιτιού της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ισχυρή έκρηξη σε σπίτι στη Βιρτζίνια

Η αστυνομία ανέφερε πως ο δράστης σκοτώθηκε

Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου από την ΕΜΥ: Μικρή… παράταση στη διάρκεια της κακοκαιρίας!

Τα μεσάνυχτα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) προχώρησε σε επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.Όπως αναφέρει η ΕΜΥ, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες...

Το κλάμα του Κιμ έγινε viral

Και οι σκληροί δακρύζουν