Aπόπειρα αρπαγής στη Μαγούλα: Ο δράστης απείλησε φίλη της μητέρας της 8χρονης!

Πώς περιέγραψε το περιστατικό και τον δράστη η 8χρονη

Must Read

Απειλές από τον άνδρα που παραλίγο να αρπάξει την 8χρονη στα Μαγούλα δέχτηκε φίλη της μητέρας της ανήλικης, σύμφωνα με καταγγελία. Στο μεταξύ, η μητέρα περιγράφει πως έγινε η απόπειρα αρπαγής την περασμένη Παρασκευή τονίζοντας πως η κόρη της βίωσε ένα ισχυρότατο σοκ.

Δείτε βίντεο:

 

Η μητέρα της ανήλικης είπε πως στενή φίλη της και υποψήφια δημοτική σύμβουλος δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα από τον δράστη λίγο αφότου είχε κάνει ανάρτηση για την απόπειρα αρπαγής.

«Λίγες ώρες αφότου έκανε η φίλη μου την ανάρτηση την πήρε ένας άγνωστος αριθμός στο κινητό και την απείλησε. Της είπε πως αν δεν κατεβάσει την ανάρτηση θα της κάνει κακό, την έβρισε χυδαία και απείλησε την ζωή της. Η φίλη μου, επειδή ήταν υποψήφια στις πρόσφατες εκλογές, πιστεύει ότι ο δράστης είναι απο την περιοχή για αυτό είδε τόσο άμεσα την ανάρτηση της».

Δείτε βίντεο:

 

Σχετικά με την κόρη της η μητέρα είπε:

«Η κόρη μου γύρισε στο σπίτι κατατρομαγμένη. Δεν ήξερα τι της είχε συμβεί. Πέρασαν 2 ώρες για να συνέλθει από το σοκ και να μας πει όσα εφιαλτικά έζησε».

Περιγράφοντας το περιστατικό ανέφερε στο newsit.gr:

«Μου είπε η κόρη μου πως την πλησίασε ένα αυτοκίνητο. Άνοιξε το παράθυρο και της είπε “έλα μέσα να σε πάω σπίτι”. H κόρη μου έκανε βήματα πίσω και του είπε πως δεν θέλει αλλά εκείνος επέμεινε και της είπε “έλα να σε πάω σπίτι. Μην αγχώνεσαι”.

To παιδί μου έχασε την μιλιά της και του έκανε αρνητικό νεύμα με το κεφάλι. Όταν αυτός είδε πως το παίδι μου πάει προς τα πίσω, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και της είπε “έλα να σε βάλω εγώ μέσα”. Tότε το παιδί μου άρχισε να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση».

Όταν η μικρή ηρέμησε πήγε μια βόλτα με την μητέρα της και της περιέγραψε τον δράστη.

«Όταν η μικρή ηρέμησε, πήγαμε μια βόλτα στην γειτονιά για να μου δείξει περίπου με τι μοιάζει το αυτοκίνητο αυτού του ανθρώπου. Αυτός δεν είχε προφορά, μιλούσε άψογα Ελληνικά. Αυτό το καταλάβαμε και από τις απειλές στην φίλη μου όταν την πήρε τηλέφωνο».

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This