Ηράκλειο: Άσος στη… σκοποβολή ο 50χρονος που συνελήφθη για τη φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας

Μετρά αναρίθμητες συμμετοχές, αλλά και διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Must Read

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για την υπόθεση της σύλληψης ενός 50χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης, μετά τη φωτιά που προκάλεσαν οι αλλεπάλληλες εκρήξεις που σημειώθηκαν σε υπόγειο αποθηκευτικό χώρο πολυκατοικίας, φέρνοντας τους πυροσβέστες αντιμέτωπους με ένα ολόκληρο… «οπλοστάσιο»!

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του cretalive.gr, ο συλληφθείς έχει αναρίθμητες συμμετοχές, αλλά και διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σταθερού στόχου στην κατηγορία ανδρών, αλλά και στο αγώνισμα πρακτικής σκοποβολής στην κατηγορία standard major στο πιστόλι και open major rifle. Όπως, μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά στην προσωπική του ιστοσελίδα, «η σκοποβολή είναι τρόπος ζωής για εκείνον», σημειώνοντας πως εργάζεται και ως εκπαιδευτής, ενώ αυτοσχεδιάζει με δικά του συστήματα, όσον αφορά στο κομμάτι της αυτοάμυνας.

Ο 50χρονος Ηρακλειώτης βρίσκεται, πλέον, αντιμέτωπος με δύο κακουργήματα, καθώς οι Αρχές που έσπευσαν στο σημείο της φωτιάς, εντόπισαν ένα αυτοσχέδιο εργαστήριο επισκευής πυροβόλων όπλων και γομωτηρίου φυσιγγίων. Συγκεκριμένα, κατηγορείται για εμπρησμό με ενδεχόμενο δόλο από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο καθώς και για ιδιαιτέρως διακεκριμένη περίπτωση κατοχής υποπολυβόλων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος αρνείται τα όσα του αποδίδονται και φέρεται να δίνει τις δικές του εξηγήσεις, που σχετίζονται με το πάθος του για την σκοποβολή. Εξηγήσεις που αναμένεται να εκθέσει αναλυτικά κατά την απολογία του μαζί και με την προσκόμιση σχετικών εγγράφων, αύριο, Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου.

*φωτο αρχείου

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This