Ποινή φυλάκισης 10 ετών στον παίκτη ριάλιτι που είχε μπουκάρει στο Εφετείο

Οι δικαστές έδωσαν αναστολή στην εκτέλεση της ποινής μέχρι την δίκη σε δεύτερο βαθμό

Must Read

Εκδικάστηκε η υπόθεση του παίκτη ριάλιτι που είχε εισβάλει στο Εφετείο!

Πιο αναλυτικά, ποινή κάθειρξης 10 ετών και 3 μηνών με αναστολή μέχρι και την έφεση, επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον 35χρονο που τον Αύγουστο του 2022 είχε εισβάλει στο πάρκινγκ του Εφετείου. Στο όχημα είχαν εντοπιστεί θυμίζουμε ναρκωτικές ουσίες και μεγάλο χρηματικό ποσό (κοντά στο 1.500.000 ευρώ).

Ο κατηγορούμενος, Βασίλης Γοργολίτσας, που είχε συμμετάσχει παλαιότερα σε γνωστό τηλεριάλιτι, καταδικάστηκε για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή, με το δικαστήριο να του αναγνωρίζει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Με την απόφαση του το δικαστήριο έδωσε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής μέχρι και την δίκη σε δεύτερο βαθμό, επιβάλλοντας ωστόσο προς ώρας στον 35χρονο τους όρους της εμφάνισης μια φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

Στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος αιτιολόγησε τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του ως αμοιβές που είχε από ερωτικά ραντεβού: «Από το 2012 ξεκίνησα να κάνω αυτή την δουλειά. Έφτασα στο τέρμα. Έγινα άπληστος με τα λεφτά. Ήθελα να γεμίζω τις σακούλες. Είχα όνειρα για το τραγούδι και το ποδόσφαιρο. Όταν μάζευα χρήματα δεν τα έδινα στην οικογένεια. Είχα πάθει εμμονή, ήθελα να μαζεύω. Δεν ξέρω πως είναι με τις γυναίκες, αλλά με τους ομόφυλους άνδρες, επειδή θέλουν εχεμύθεια, είναι και πρόσωπα γνωστά από την τηλεόραση, έχει πολλά χρήματα…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This