Ξεκίνησε σήμερα η δίκη σε δεύτερο βαθμό του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Τι ισχυρίστηκε

H διαδικασία θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα - Διεκόπη μετά την απολογία του κατηγορουμένου

Must Read

Ξεκίνησε σήμερα τελικά κεκλεισμένων των θυρών η δίκη σε δεύτερο βαθμό του Στάθη Παναγιωτόπουλου ο οποίος κάθεται στο εδώλιο για την διαρροή βίντεο revenge porn με την πρώην σύντροφό του αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων κατ’ εξακολούθηση.

Η δίκη ήταν να αρχίσει χθες, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω της παρέλευσης του ωραρίου.

 

Μέσω της συνηγόρου του ο πρώην τηλεπαρουσιαστής ισχυρίστηκε ότι αποδέχεται την πράξη του, ωστόσο, τονίζει ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι επρόκειτο για «πάθος», προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο κατηγορούμενος απολογήθηκε και η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με την πρόταση της εισαγγελέως.

Πρωτόδικα, τον Φεβρουάριο του 2022, ο γνωστός παρουσιαστής καταδικάστηκε σε  ποινή φυλάκισης πέντε ετών, με τριετή αναστολή, καθώς και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια άσκησε έφεση επί της πρωτόδικης απόφασης η οποία έγινε δεκτή.

Τι δήλωσε η δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Η δικηγόρος του θύματος, Σταυρούλα Πριλή ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η ίδια είχε καταθέσει αίτημα για δίκη κεκλεισμένων των θυρών «για να αποφευχθεί περαιτέρω προσβολή προσωπικότητας. Υπάρχουν δύο εφέσεις στην υπόθεση, η μια θα αποκλείσει την άλλη».

 

Και πρόσθεσε: «Αν κριθεί από την διαδικασία ότι πρόκειται για έγκλημα κακουργηματικής μορφής τότε ήταν αναρμόδιο το πρωτόδικο δικαστήριο και η υπόθεση θα πρέπει να παραπεμφθεί στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων. Αν απορριφθεί η έφεση του εισαγγελέα για τη μετατροπή του αδικήματος από πλημμέλημα σε κακούργημα θα πρέπει να αποφανθεί το δικαστήριο για την έφεση του κατηγορουμένου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This