Πληροφορίες για σύλληψη μέλους του κυκλώματος διακινητών εκ Τουρκίας που κάνει τις… VIP αποβιβάσεις στην Αττική

Πρόκειται για υπήκοο Συρίας με κατάστημα-βιτρίνα επί της Λιοσίων

Must Read

Έναν 36χρονο υπήκοο Συρίας, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στην οδό Λιοσίων το οποίο φέρεται να λειτουργεί ως βιτρίνα για το κύκλωμα διακίνησης μεταναστών από τα τουρκικά παράλια προς τις ακτές της Αττικής, φαίνεται ότι συνέλαβαν στο κέντρο της Αθήνας οι ελληνικές Αρχές και συγκεκριμένα λιμενικοί της Ραφήνας.

Ανενόχλητοι διέσχισαν το Αιγαίο! Το δρομολόγιο των διακινητών σύμφωνα με το Open

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Ευλαμπία Ρέβη και το ethnos.gr, ο 36χρονος φέρεται να είναι ο σύνδεσμος του τουρκικού κυκλώματος στη χώρα μας, τα μέλη του οποίου μόλις την Παρασκευή αποβίβασαν από θαλαμηγό δεκάδες ανθρώπους στο Πόρτο Ράφτη.

Αριστερά, οι μετανάστες που αποβιβάστηκαν και δεξιά ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων διακινητών

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο υπήκοος Συρίας είχε αναλάβει να ενημερώνει τα αφεντικά στην Τουρκία για τις αφίξεις των μεταναστών στην Αθήνα, ώστε να γίνεται η εξόφληση της πληρωμής των 5.000 ευρώ ανά κεφάλι, αλλά και να «βολεύει» τους αφιχθέντες στην Αττική.

Ίσως ο 36χρονος να είχε και το ρόλο του «προωθητή» των μεταναστών από τη χώρα μας, προς άλλες χώρες της Ευρώπης, αν και ακόμη εξετάζεται αυτό το κομμάτι από τις Αρχές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ακόμα, ότι ο συλληφθείς, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη των δύο Αιγυπτίων συνεργατών του διακινητών στην Τζια, έστειλε αεροπορικώς στο εξωτερικό την οικογένειά του.

Νωρίτερα, το Open είχε αποκαλύψει πως έχει εμπλακεί και κλιμάκιο της ΕΥΠ στο κομμάτι των ερευνών για το κύκλωμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This