Δικαίωση και ικανοποίηση νιώθει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την καταδίκη

«Ποτέ δεν ζήτησε συγνώμη» τόνισε η δικηγόρος της 31χρονης

Must Read

Δάκρυα χαράς και ανακούφισης έπεσαν από τα μάτια της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου η οποία τον κατήγγειλε για revenge porn μετά την καταδίκη του νωρίτερα σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης σε πέντε χρόνια φυλάκιση.

 

Σε δηλώσεις της η δικηγόρος της 31χρονης, Σταυρούλα Πιρλή ανέφερε:

«Έκλαιγε από το πρωί γιατί όλο αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο, το τελευταίο δάκρυ της ήταν χαράς και ικανοποίησης. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δικαιωθήκαμε. Αποδείχτηκε ο σκοπος βλάβης, ο οποιος είναι βασικός θεμελιωτικός για τη κακουργηματική μορφή της πράξης, που είχαμε θέσει εξαρχής με την πρώτη μας μήνυση και νιώθουμε δικαιωμένοι από την ορθή απονομή της δικαιοσύνης».

Σύμφωνα με την κ. Πιρλή το γεγονός ότι ο πρώην τηλεπαρουσιαστής δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη από την πελάτη της έπαιξε τον ρόλο του στην απόφαση του δικαστηρίου.

«Για μια ακόμη φορά σήμερα δε της ζήτησε ποτέ συγγνώμη προσωπικά, κάτι που δέχτηκε και το δικαστήριο και συνεκτιμήθηκε.

Είχαμε δει την κοινωνική του αποδοκιμασία, με τις επιχειρήσεις του, με τη δημοσιογραφική του πορεία και αυτό που περίμενε η καταγγέλλουσα ήταν η δικαίωση να έρθει
και από τον χώρο της δικαιοσύνης όπως κι έγινε».

Δείτε τις δηλώσεις της δικηγόρου:

Η απόφαση

«Αυλαία» πέφτει στην πολυσυζητημένη υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας που προκάλεσε σάλο στο πανελλήνιο. Ένοχος για την τέλεση κακουργήματος κρίθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, επιβάλοντάς του την ποινή πενταετούς κάθειρξης.

 

 

Νωρίτερα, η Εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή του για κακούργημα. Η δίκη του πρώην παρουσιαστή συνεχίστηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης. Κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση. Το αίτημα για να γίνει το δικαστήριο χωρίς δημόσιο ακροατήριο υπεβλήθη από την πλευρά της καταγγέλλουσας και έγινε δεκτό. Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, είχε διακοπεί για σήμερα, ενόψει της εισαγγελικής πρότασης.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισής του, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι επρόκειτο για «πάθος», προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου. Για την παραπάνω υπόθεση ο ίδιος είχε καταδικαστεί πέρσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών, με 3ετή αναστολή, και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε. Σε βάρος του ίδιου κατηγορούμενου εκκρεμούν άλλες δύο υποθέσεις με ανάλογο ποινικό περιεχόμενο για τις οποίες διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This