Στον Εισαγγελέα ο 71χρονος που ομολόγησε την εκτέλεση της συντρόφου του: «Ας πάω φυλακή, τη βρήκα με άλλον. Έπρεπε τιμωρηθεί»

Από τον άγριο ξυλοδαρμό στο καρτέρι θανάτου. Ο δράστης σχεδίασε όλες τις κινήσεις του και σκόπευε να φύγει από τη Σαλαμίνα. Κατά τη σύλληψη του είχε μαζί του ρούχα

Must Read

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά θα οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη 6/12, ο 71χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε στη Σαλαμίνα την 43χρονη σύντροφό του. Αναμένεται να του ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, και στη συνέχεια ο άνδρας θα ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του στον ανακριτή.

 

 

Ο ηλικιωμένος οδηγός σχολικών λεωφορείων με κυνικό τρόπο παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη σύντροφό του. Μάλιστα, σε ερώτηση των αστυνομικών γιατί το έκανε, ανέφερε χωρίς περιστροφές πως πήγε στο σπίτι την περασμένη Παρασκευή «την βρήκε με κάποιον άλλον άνδρα, τρελάθηκε και αποφάσισε να την σκοτώσει». Παράλληλα, είπε ότι περίμενε να φύγει πρώτα το παιδί και μετά πυροβόλησε και σκότωσε την άτυχη γυναίκα. Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος συνελήφθη αφού βρέθηκε το στίγμα του κινητού του το οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσω του παρόχου τηλεπικοινωνιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 43χρονη είχε εγκαταστήσει στο κινητό της τηλέφωνο το «panic button», αλλά δεν πρόλαβε να το πατήσει…  

 

Αμετανόητος ο δολοφόνος της 43χρονης  

Δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας ο άνθρωπος που εκτέλεσε την 43χρονη σύντροφό του στη Σαλαμίνα κατά την διάρκεια που τον ανέκριναν οι αστυνομικοί όταν τον συνέλαβαν. «Την σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον. Τα είχα τόσα χρόνια μαζί της και το έκανε αυτό σε εμένα; Ε, ας πάω φυλακή τώρα», φέρεται να είπε. Η 43χρονη μητέρα, τρεις ημέρες πριν βρει τραγικό θάνατο, είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας η ίδια αλλά και ο γιος της. Στην προσπάθειά της να ξεφύγει από αυτό που ζούσε, έφυγε από το σπίτι, προσπάθησε να κρυφτεί ωστόσο ο 71χρονος της έστησε ενέδρα και την τραυμάτισε θανάσιμα με πυροβόλο όπλο. 

 

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να πατήσει το panic button, το οποία αστυνομικοί είχαν εγκαταστήσει στο τηλέφωνό της προκειμένου να εντοπίσουν τον γυναικοκτόνο. «Περίμενα για λίγη ώρα. Όταν είδα ότι έφυγε το παιδί πήγα στην πόρτα του σπιτιού και είδα ότι ήταν ανοιχτή. Μπήκα, την πυροβόλησα και πήγα να φύγω. Έκλεισα την πόρτα πίσω μου, αλλά στη συνέχεια έσπασα το τζάμι για να δω αν ήταν ακόμη ζωντανή», φέρεται να είπε κατά την προανάκριση. 

 

 

Ο δράστης μετά τη δολοφονία πήρε το φέριμποτ και πέρασε στο Πέραμα, ενώ από εκεί κατευθύνθηκε στο Κερατσίνι. Εκεί έκατσε για περίπου 3-4 ώρες σε μία καφετέρια που σύχναζε, ενώ όταν έγινε γνωστή η δολοφονία της 43χρονης και αντιλήφθηκε πως θα τον υποψιαστούν έφυγε, αφήνοντας πίσω του το κινητό τηλέφωνο της συντρόφου του να φορτίζει στη συγκεκριμένη καφετέρια.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ομολόγησε ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης στην Σαλαμίνα – Πώς τον εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ στο Κερατσίνι 

Σαλαμίνα: Η στιγμή που βγάζουν νεκρή την 43χρονη μητέρα από το σπίτι της – «Την χτυπούσε και την έβριζε» λένε μάρτυρες 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This