Εξαφάνιση-θρίλερ της 34χρονης Χρυσάνθης στα Διαβατά – Έφυγε από το σπίτι τρομαγμένη

Βίντεο την δείχνει να ζητά δωρεάν φαγητό από κατάστημα εστίασης

Must Read

Μια νεαρή γυναίκα που σύμφωνα με την οικογένειά της, έφυγε τρομαγμένη από το σπίτι της, ενδέχεται να κινδυνεύει καθώς παραμένει άφαντη από εδώ και μια εβδομάδα. Πρόκειται για την 34χρονη Χρυσάνθη Μουχταροπούλου που εξαφανίστηκε από τα Διαβατά και για την οποία έχει εκδοθεί Missing Alert.

Η Χρυσάνθη που έμενε μαζί με την οικογένειά της έφυγε ξαφνικά από το σπίτι της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, χωρίς να πάρει μαζί της κανένα από τα προσωπικά της αντικείμενα. Η γυναίκα έφυγε τρομαγμένη χωρίς να έχει επάνω της χρήματα ή το κινητό της τηλέφωνο.

Η οικογένειά της που κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποια πληροφορία να ενημερώσει τις αρχές, αναφέρει ότι η Χρυσάνθη είχε πέσει θύμα εκφοβισμού από συνάδελφό της στην επιχείρηση όπου εργαζόταν. Η μητέρα της 34χρονης περιγράφει ότι η κόρη της έκτοτε αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είναι φοβισμένη γι’αυτό αν κάποιος την δει, συστήνεται να μην προσπαθήσει να την προσεγγίσει, αλλά να την ακολουθήσει και να ενημερώσει τις αρχές.

«Η κόρη μου μέχρι πριν λίγο καιρό έμενε στην Αθήνα και εργαζόταν εκεί. Είχε πέσει όμως θύμα εργασιακού bullying. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς γινόταν. Δεν μου εξηγούσε ακριβώς. Υπήρχε μία κόντρα μεταξύ της κόρης μου και του συναδέλφου της. Μου έλεγε η Χρύσα ότι με κάποιον τρόπο αυτός ο άνθρωπος την παρακολουθούσε. Και δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα και άρχισαν να βγαίνουν τα ψυχοσωματικά της» δήλωσε η μητέρα της στο newsit.

Η Χρυσάνθη δεν δέχτηκε να λάβει την φαρμακευτική αγωγή της και πιθανόν να φοβάται ότι οι γονείς της θα την μεταφέρουν σε κλινική, σύμφωνα με όσα περιγράφει η μητέρα της: «Αποφασίσαμε να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να βοηθηθεί. Είχε αρχίσει να έχει εμμονές. Πήγαμε σε γιατρό, της έγραψε μια αγωγή, δεν ήθελε όμως να την πάρει. Της έβαζα κρυφά την αγωγή στο φαγητό, με κάποιο ρόφημα, όμως η Χρύσα το κατάλαβε. Δεν το δέχτηκε με τίποτα. Το κορίτσι μου φοβήθηκε μήπως την πάω σε κλινική για να την παρακολουθήσουν και τότε αποφάσισε να φύγει. Την Παρασκευή βρήκε την ευκαιρία, όταν για πολύ λίγο λείψαμε από το σπίτι, να φύγει. Την καταλάβαμε αμέσως ότι φεύγει, έτρεξε ο γιος μου να την προλάβει αλλά δεν τα κατάφερε».

Την ίδια στιγμή μαρτυρίες αναφέρουν ότι έχουν δει την Χρυσάνθη να περιφέρεται στην περιοχή των Δελφών την αερογέφυρα του Κορδελιού, και στον Εύοσμο. Μάλιστα έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα καταστήματος εστίασης και ζήτησε να της προσφέρουν  δωρεάν φαγητό, λέγοντας ότι είχε χάσει την τσάντα της.

H Χρυσάνθη έχει ύψος 1,63, είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαύρα ίσια μαλλιά σε μακρύ καρέ και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίσθηκε φορούσε σκούρο μπλε τζιν παντελόνι, μπεζ αμάνικο μπουφάν με κουκούλα, μαύρο μάλλινο σάλι και μαύρα αθλητικά παπούτσια με λευκή σόλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This