Επιμένει στην συγκάλυψη του bullying από το σχολείο ο πατέρας του 7χρονου στο Βόλο – Το παράπονο του παιδιού

Για το συμβάν έχει διαταχθεί ΕΔΕ

Must Read

Περισσότερες αποκαλύψεις για το αδιανόητο περιστατικό bullying στον 7χρονο στο Βόλο του οποίου μεγαλύτερος μαθητής «ζωγράφισε» στα οπίσθια τα γράμματα Χ και Ο της τρίλιζας και κυρίως για την διαχείριση που έκανε η διεύθυνση του σχολείου έκανε ο πατέρας του παιδιού.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Katerina ο πατέρας του παιδιού ανέφερε:

«Ο γιος μου τον έδειξε (σ.σ. τον δράστη του bullying) στην διευθύντρια. Μου είπε “εγώ τον έδειξα αλλά δεν θα του κάνουν τίποτα” γιατί και τις προηγούμενες φορές που έλεγε με κλωτσάει έμεναν στο μην το ξανακάνεις αυτό».

Συνεχίζοντας ο ίδιος είπε πως όταν έδειξε στην διευθύντρια τα σημάδια που ήταν ζωγραφισμένα στα οπίσθια του παιδιού του του είπε απλά «βλέπω μια ζωγραφιά».

Ο πατέρας τόνισε με νόημα πως:

«Κατάλαβα ότι θέλουν να το κουκουλώσουν γιατί ρώταγε εμένα ποιος ήταν ο επιτηρητής την ώρα του συμβάντος». Ο πατέρας, όπως υποστήριξε, δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι γονείς του δράστη, ούτε την ηλικία και την τάξη του.

Καταλήγοντας ο πατέρας ανέφερε πως δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί του πέφτει θύμα ενδοσχολικής βίας από τον ίδιο μαθητή.

«Πριν από λίγες ημέρες είχε έρθει λερωμένος από κόλλα στα οπίσθια και το πόδι γιατί του είχε βάλει αυτοκόλλητα ενώ τις προηγούμενες φορές ήταν (σ.σ. το bullying) με κλωτσιές και σπρωξιές».

Για το περιστατικό που έχει αναστατώσει την σχολική και όχι μόνο κοινότητα του Βόλου οι γονείς υπέβαλλαν μήνυση ενώ έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση. 

Δείτε τις δηλώσεις του πατέρα του 7χρονου:

Η μητέρα εξήγησε στις Αρχές πως τα όσα βιώνει ο γιος της αποκαλύφθηκαν το πρωί της Δευτέρας, τυχαία, όταν τον είδε γυμνό, στην προσπάθειά της να του αλλάξει ρούχα. Συγκεκριμένα, είδε στα οπίσθιά του γραμμένα με μαρκαδόρο τα «Χ» και «Ο, σύμβολα που χρησιμοποιούνται για το παιχνίδι της τρίλιζας. Τότε, τον ρώτησα ποιός του τα έκανε και το αγοράκι «λύγισε» και της μίλησε για τον εφιάλτη που ζει στα διαλείμματα στο σχολείο από μεγαλύτερο συμμαθητή του.

«Ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο», περιγράφει η σοκαρισμένη μητέρα και συνεχίζει: «Από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα».

Η ίδια πρόκειται σήμερα να συναντήσει την διευθύντρια του σχολείου, με σκοπό να μπει τέλος στο μαρτύριο που βιώνει το παιδί της καθημερινά, μέσα στο σχολείο.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This