Δεν ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη – «Ένα έγκλημα που περιμένει την τιμωρία»

Πήρε αναβολή για τα μέσα του 2024

Must Read

Για τα μέσα της επόμενης χρονιάς πήρε αναβολή η δίκη για τη δολοφονία του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη στην Ερέτρια, τον Ιανουάριο του 2021.

Μια δίκη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη (13/12), στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Παρόλα αυτά όλη η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη έδωσε σήμερα το παρόν στο δικαστήριο. Η χήρα του, τα παιδιά του, ο αδελφός του.

Θυμίζουμε ότι στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν οι δύο Ευβοιώτες ψαράδες, αδέλφια, οι οποίοι φέρονται να λογομάχησαν με το θύμα και στη συνέχεια ο ένας εξ αυτών να τον χτύπησε με κοντάρι.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση, από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Και οι δύο κυκλοφορούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ως μάρτυρας έχει προταθεί από την οικογένεια του 79χρονου, ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με τον Σήφη Βαλυυράκη λίγο πριν βρεθεί νεκρός.

«Η δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη είναι ένα έγκλημα που περιμένει την τιμωρία», είπε μεταξύ άλλων η εκ των συνηγόρων της οικογένειας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ για «συγκάλυψη» έκανε λόγο ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This