Αύριο θα απολογηθεί ο κομμωτής που είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στην επιχείρησή του

Στο κάδρο των ερευνών μπαίνει και η γυναίκα του

Must Read

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο, Παρασκευή, ζήτησε και έλαβε ο κομμωτής από τα Βριλήσσια ο οποίος είχε τοποθετήσει κάμερες στις τουαλέτες της επιχείρησής του καθώς είχε την ανωμαλία να παρακολουθεί τις πελάτισσες του.

Ο 49χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για τα αδικήματα της παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών καθώς βρέθηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών στον επαγγελματικό χώρο που διατηρεί.

Δείτε βίντεο:

 

Η σύλληψη του 49χρονου κομμωτή έχει προκαλέσει σοκ στα βόρεια
προάστια της Αθήνας, καθώς, όπως αποκαλύφθηκε, ο ίδιος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες ακόμα και στο δωμάτιο της θετής του κόρης, όπως επίσης και στο μπάνιο του σπιτιού του.

Μάλιστα, νωρίτερα έγινε γνωστό από μαρτυρία εργαζόμενης ότι ο 49χρονος κάθε εβδομάδα συναντούσε έναν άνδρα έξω από το κατάστημα, στον οποίο παρέδιδε ένα USB και έλεγε ότι ανταλλάζουν μουσικά αρχεία.

Στο κάδρο και η γυναίκα του

Κι ενώ η σύζυγός του ζητά απονομή δικαιοσύνης και απευθύνει έκκληση σε όσες πελάτισσες που μπορεί να επισκέφθηκαν τις τουαλέτες του κομμωτηρίου να μιλήσουν και να τον καταγγείλουν, ο δικηγόρος του συλληφθέντα, κ. Αλέξανδρος Δάσκας, αφήνει αιχμές για εμπλοκή της στην υπόθεση.

«Διατυπώνω τη μομφή στο πρόσωπό της. Είναι 10 χρόνια παντρεμένοι. Ξέρει ότι ασχολείται με τη μουσική; Το ξέρει. Ξέρει ότι παραδίδει μουσική σε USB; Ποια είναι η τύχη της μουσικής αυτής, σε ποιον την παραδίδει, τι περιέχει; Τι ακούμε όλες αυτές τις ημέρες; Οι καταγγέλλουσες δεν έχουν σαφή και εμπεριστατωμένη γνώμη αν η σύζυγός και συνεταίρος του εμπλέκεται ή όχι, αν είχε γνώση ή όχι έως ποιού σημείου είχε γνώση. Δεν μπορώ να δώσω συγχωροχάρτι εγώ» δήλωσε ο δικηγόρος του κομμωτή στο Live News και πρόσθεσε: «Είναι ακριβώς αυτή η παράδοση των USB σε ένα πρόσωπο. Να τον κατονομάσει η σύζυγός του. Η ίδια λοιπόν που ζητά συγγνώμη από τον κόσμο και τις κόρες της, ας ζητήσει συγγνώμη από το προσωπικό πρώτα. Οι οποίες κοπέλες έμειναν άνεργες τώρα τα Χριστούγεννα. Αντιλαμβάνομαι ενδεχομένως την άδικη αναστάτωση και στην ίδια, συμπάσχω έως κάποιου χρονικού σημείου. Μέχρι να πειστούμε κι εμείς ότι δεν είχαν γνώση του τι γινόταν στην επιχείρηση και στο σπίτι τους. Μέχρι τότε διατηρώ κάποια επιφύλαξη και τη διατηρώ γιατί αυτό μου έχει μεταφερθεί από τις κοπέλες».

Μάλιστα, ο ίδιος απευθυνόμενος στα θύματα υποστήριξε: «Ζούσαν επί σειρά ετών ή μηνών σε ένα χώρο που τους μαγνητοσκοπούσαν το σώμα τους και δεν ξέρουν την τύχη αυτών των μαγνητοσκοπήσεων. Ήταν φίλος τους αυτός που παρέδιδε τα στικάκια. Αλλά δεν μας λένε ποιος ήταν. Να μας πει ποιος ήταν;».

Η καταγγελία για το USB

Εργαζόμενη στο κομμωτήριο καταγγέλλει ότι σχεδόν κάθε εβδομάδα, ο κομμωτής που είχε βάλει κάμερες ακόμα και στο δωμάτιο της θετής του κόρης, έδινε ένα USB σε άνδρα που συναντούσε έξω από το κατάστημα. «Πολλές φορές μέσα στον μήνα έφευγε τρέχοντας και πήγαινε στη γωνία του κομμωτηρίου, σε σημείο που εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε ποιος κύριος είναι και έλεγε πως ανταλλάζει μουσική με κάποιον κύριο που ακούει τζαζ» περιέγραψε η υπάλληλος στον Alpha και πρόσθεσε: «Εμείς αυτό το ακούγαμε πολλά χρόνια. Το λένε και κοπέλες που δούλευαν πολλά χρόνια μαζί του, το επιβεβαιώνουν. Βέβαια, αυτόν τον άνθρωπο δεν τον έχει δει κανείς».

 

Ξεσπά η σύζυγος: «Ποιος έβλεπε τα παιδιά μου στο δωμάτιό τους, στο μπάνιο;»

«Εάν μπορούσα, θα τον σκότωνα. Δεν μπορώ να τον κοιτάξω. Σκέπασα τις κόρες μου με την αγκαλιά μου. Δεν θέλω να τον δω» είπε με δάκρυα στα μάτια και ψέλλισε: «Μην μου πειράξετε τα παιδιά μου, τα έχω μεγαλώσει μόνη μου».

Μάλιστα, η ίδια κάλεσε τις γυναίκες που επισκέφτηκαν το κομμωτήριο και μπήκαν στο μπάνιο, να μιλήσουν: «Θέλω να ενωθείτε, να κάνετε καταγγελίες, αν είχατε μπει σε αυτές τις τουαλέτες» ανέφερε η γυναίκα και πρόσθεσε: «Πού έχει πάει αυτό το υλικό; Ποιος έβλεπε τα παιδιά μου στο δωμάτιό τους, στο μπάνιο;».

 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This