«Το υλικό υπάρχει σε κινητό, δεν το έχω μοιραστεί» λέει ο κομμωτής στα Βριλήσσια που κατηγορείται για κρυφές κάμερες

Ο 49χρονος απολογείται στον ανακριτή

Must Read

Παραδέχεται την ενοχή του και την ίδια στιγμή προσπαθεί να αποποιηθεί μέρος των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο κομμωτής από τα Βριλήσσια ο οποίος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες της επιχείρησής του για να παρακολουθεί τις πελάτισσες του.

Ο 49χρονος θέλησε να δώσεις κάποιες εξηγήσεις για όσα του καταλογίζονται μέσω του δικηγόρου του. Νωρίτερα σήμερα πέρασε την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί μετά την προθεσμία που έλαβε. 

Δείτε βίντεο:

 

Σύμφωνα με τον συνήγορό του που μετέφερε δήλωση του στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1, o 49χρονος αρχικά θέλησε να ζητήσει συγνώμη από τα θύματά του και έσπευσε να τονίσει πως το επίμαχο υλικό υπάρχει μόνο μέσα σε ένα κινητό τηλέφωνο και δεν το έχει μοιραστεί με άλλα άτομα.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος είπε:

«Ζητάει συγγνώμη και τίποτα από όλα αυτά που έχουν τραβηχτεί από το κινητό δεν έχουν διαρρεύσει. Είναι καθαρά μέσα στο κινητό και τίποτα άλλο» και πρόσθεσε «αυτή η διαβεβαίωση είναι τελική και κατηγορηματική. Όλα τα άλλα είναι θέματα που θα κριθούν από το δικαστήριο».

Καταλήγοντας ο δικηγόρος είπε:

«Αυτό θεωρώ ότι απασχολεί τα θύματα αυτή τη στιγμή και μπορούμε να τα διαβεβαιώσουμε ότι τίποτε περισσότερα δεν έχει συμβεί από αυτό. Μόνο μια συγκεκριμένη καταγραφή τίποτα περισσότερο. Ο πελάτης μου ήθελε να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είναι αυτός που παρουσιάζεται στην τηλεόραση».

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Αιχμές για τη σύζυγο του κομμωτή με τις κρυφές κάμερες

«Μιλήστε αν μπήκατε στις τουαλέτες» – Τρόμος για το πού μπορεί να έφτασαν τα βίντεο των γυναικών που μπήκαν στο μπάνιο του κομμωτή

«Έχω εθισμό στο πoρνό» – Κρυφές κάμερες και στο δωμάτιο της θετής κόρης του είχε ο ανώμαλος κομμωτής στα Βριλήσσια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This