Γυναίκα ασθενή είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά ο 50χρονος νοσηλευτής από την Πάτρα!

«Πάλι τα ίδια;» του είπαν οι συνάδελφοί του - «Πρέπει να μιλήσουν όλοι και να οδηγηθεί στην φυλακή» είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

Must Read

Σε… «χόμπι» φαίνεται πως είχαν μετατραπεί οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις για τον 50χρονο νοσηλευτή του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας της Πάτρας τον οποίο είχε καταγγείλει γιατρός για αυτή την ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος μιας 23χρονης που βρέθηκε στα επείγοντα. 

Μετά την παρουσία του στον εισαγγελέα χθες ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για κακούργημα, σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας ακόμα ένα περιστατικό που αφορά μια γυναίκα που είχε πάει να δει τον άντρα της στο ίδιο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν και έπεσε θύμα του διεστραμμένου νοσηλευτή!

Το χρονικό

Tις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν περιέγραψε στο Live News μια συγγενής της.

«Η κοπέλα είχε τον άντρα της στο νοσοκομείο. Ήταν καλοκαίρι και φορούσε ένα στράπλες φουστανάκι και κάποια στιγμή, αυτός δεν ξέρω πως την ξεμονάχιασε σε έναν χώρο του νοσοκομείου, της κατεβάζει το στράπλες και προσπάθησε να τη φιλήσει», ανέφερε.

Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και έτρεξε στο δωμάτιο του άντρα της.

Δείτε βίντεο:

 

«Η κοπέλα ταράχτηκε τόσο πολύ, βγήκε έξω τρέχοντας, πήγε στον άντρα της. Ο άντρας της δεν μπορούσε να κάνει κάτι γιατί ήταν με την πατερίτσα, έτρεχε στον διάδρομο για να προσπαθήσει να τον χτυπήσει, είχε εξαγριωθεί πάρα πολύ. Πηγαίνει στο νοσοκομείο ο σύζυγός μου. Δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του και όπως τον βλέπει μπροστά του, του σκάει δύο χαστούκια, μπαμ μπαμ, και “όχι” και “κάνετε λάθος” και “δεν είμαι εγώ” και “εγώ δεν την ακούμπησα” και “εγώ εκείνο” και “εγώ το άλλο” και αλλά».

Στο νοσοκομείο επικράτησε μεγάλη αναταραχή. Συνάδελφοι του νοσηλευτή που επενέβησαν στο περιστατικό τον ρώτησαν χαρακτηριστικά «πάλι τα ίδια;» που σημαίνει ότι αρκετές γυναίκες είχαν βρεθεί στην ίδια μοίρα.

Και η γυναίκα συνεχίζει: «Εγώ τον γνώρισα ποιος ήταν, πήγα τον βούτηξα, του έδωσα κάτι κατακεφαλιές, χαστούκια που λέμε αλλά εκείνη την στιγμή, μέσα στα εξωτερικά ιατρεία, ήταν κόσμος, οι ασθενείς και τα λοιπά. Και τον πήραν από τα χέρια μου, το έσκασε αυτό το τέρας, τρύπωσε μέσα από κάτι δωμάτια και έφυγε. Μου είπαν μετά να μη δώσω συνέχεια, να μην ξεφτιλιστεί το νοσοκομείο και τα λοιπά».

Τότε δεν έγινε κάποια καταγγελία στην αστυνομία.

Τι ισχυρίζεται ο νοσηλευτής

Καμία σχέση με τις καταγγελίες λέει πως έχει ο 50χρονος, ούτε την πρόσφατη που αφορά μια 23χρονη ασθενή, ούτε και την παλιότερη.

Συγκεκριμένα δηλώνει:

«Αυτά που δηλώθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί αυτό καταλαβαίνετε χαλάει την εικόνα μου αλλά εντάξει, εγώ βασίζομαι στο ότι η δικαιοσύνη θα προβεί μπροστά».

Η συμπεριφορά του νοσηλευτή φέρεται να άλλαξε μετά το διαζύγιο που πήρε από συνάδελφο στο νοσοκομείο με την οποία ήταν παντρεμένος καθώς έγινε πιο εκδηλωτικός προς τις γυναίκες.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο 50χρονος έχει κάνει και άλλες παρενοχλήσεις!

«Να πάει φυλακή»

Το περιστατικό σχολίασε και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος τονίζοντας πως όσοι γνωρίζουν πρέπει να μιλήσουν ώστε ο 50χρονος να πάει φυλακή.

«Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι επιλήψιμο τις προηγούμενες φορές, ξέρουμε ότι είχε μια περίεργη συμπεριφορά, δεν ξέρω όμως αν ήταν πειθαρχικά ή ποινικά διερευνήσιμο. Υπάρχει μια σοβαρή καταγγελία και αν ευσταθεί και αποδειχτεί, αυτά τα τέρατα πρέπει να πηγαίνουν σπίτι τους. Καλώ τους συναδέλφους να μιλήσουν τώρα, δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας τέτοια τέρατα.

Είμαστε χιλιάδες στο σύστημα υγείας, κάνουμε υπεράνθρωπη προσπάθεια, δεν ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις. Να μιλήσουν όλοι και να σαπίσει στη φυλακή».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This