Νοσοκομεία Ηρακλείου: Ιπτάμενοι Άγιοι Βασίληδες θα προσφέρουν στιγμές χαράς στους ασθενείς

Εκδηλώσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή για μικρούς και μεγάλους ασθενείς στα μεγάλα νοσοκομεία της πόλης

Must Read

Στιγμές χαράς και αισιοδοξίας θα χαρίσουν σε μικρούς και μεγάλους ασθενείς, οι ιπτάμενοι Άγιοι Βασίληδες που θα …προσγειωθούν αύριο, Πέμπτη, καθώς και την Παρασκευή στα δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου, φέρνοντας μαζί τους την ελπίδα και την πίστη.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η 3η ΕΜΑΚ Ηρακλείου και το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμίνω», ανταποκρίθηκαν για ακόμη μία χρονιά στο κάλεσμα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για τη διοργάνωση εορταστικής εκδήλωσης στην Παιδοαιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ και την Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου «Βενιζέλειο-Πανάνειο».

Η εκδήλωση στο ΠαΓΝΗ, θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, με τους υπαλλήλους της Πυροσβεστικής να κατεβαίνουν ως ιπτάμενοι Άγιοι Βασίληδες. Παράλληλα, η Μεικτή χορωδία Ελληνικής Μουσικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη Χωστού, υπό τη διεύθυνσης της κ. Αργυρώς Ρέππα θα τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Την Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ανάλογη εκδήλωση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στα δύο νοσοκομείοα, θα μοιραστούν δώρα στα νοσηλευόμενα παιδιά της Αιματολογικής Ογκολογικής Κλινικής Παίδων ΠαΓΝΗ, της Παιδοψυχιατρικής και της Παιδιατρικής κλινικής στο Γ.Ν.Η. Βενιζέλειο-Πανάνειο.

Η ανακοίνωση και οι ευχαριστίες

«Για την ανταπόκρισή τους στο αίτημα της 7ης ΥΠΕ και τη συνεργασία, η διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης ευχαριστεί τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Αρχιπύραχρο Γεώργιο Τσικαλά, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ηρακλείου, Πύραρχο Μιχάλη Σεληνιωτάκη, τον Διοικητή της 3ης ΕΜΑΚ , Αντιπύραρχο Σταύρο Καλογιαννάκη, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Πυροσβεστών Ηρακλείου “Τρεις Παίδες εν Καμίνω”, Βασίλη Ανδρεαδάκη», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνεται:

«Κυρίως όμως τους ευχαριστούμε για την καθημερινή προσφορά τους στον συνάνθρωπο και την προστασία της ζωής, όπως αυτή εκδηλώνεται με ένα διαφορικό τρόπο σε αυτές τις εκδηλώσεις, προσφέροντας εθελοντικά το χρόνο τους για να βρεθούν κοντά στα παιδιά που νοσηλεύονται τις γιορτινές αυτές ημέρες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This