Πατήρ Αντώνιος: «Για κάποιο λόγο είμαι ο εχθρός του ελληνικού Κράτους»

«Η ποινική δίωξη που μας ασκήθηκε είναι άδικη και αβάσιμη»

Must Read

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για απιστία, υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος στον ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου» και την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, ο πατήρ Αντώνιος δίνει την δική του εκδοχή για τις εξελίξεις. Διώξεις για συνέργεια ασκήθηκαν και σε δύο στενούς συνεργάτες τους, κάτι που ενοχλεί ιδιαιτέρως τον ιερέα.

Ποινική δίωξη σε πατέρα Αντώνιο και πρεσβυτέρα για τα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου»

Ο πατήρ Αντώνιος ξέσπασε σε τηλεοπτική εκπομπή και δήλωσε αθώος για όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

«Η ποινική δίωξη που μας ασκήθηκε είναι άδικη και αβάσιμη. Μαζί με εμένα κατηγορούνται ακόμη η πρεσβυτέρα και ένα μέλος της οικογένειάς μου, επειδή ήταν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «Κιβωτού του Κόσμου». Συνεχίζονται οι διώξεις για κατηγορίες που δεν στοιχειοθετούνται. Βγαίνουν νέα αδικήματα από το πουθενά. Κατηγορούμαστε για υπεξαίρεση, ενώ η ίδια η πρεσβυτέρα παρέδωσε τα χρήματα που βρίσκονταν στην «Κιβωτό» όταν της ζητήθηκε και εξήγησε πώς δεν είναι δικά μας. Αυτό αναφέρεται και στην έκθεση κατασχέσεων.

Παρέδωσε πάνω από 450 χιλιάδες ευρώ, τα οποία προέρχονται από δωρεές και χορηγίες. Η «Κιβωτός» δεν είχε άλλη πηγή εισοδήματος. Για κάποιο λόγο είμαι ο εχθρός του ελληνικού Κράτους και όχι μόνον» δήλωσε ο πατήρ Αντώνιος.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This