Νέες απειλές κατά του 13χρονου στην Αγ. Παρασκευή – Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες

«Με απείλησαν ότι θα έρθουν 50 άτομα και θα με πυροβολήσουν με μία μπερέτα», είπε ο πατέρας του ανήλικου

Must Read

Ο 13χρονος που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης και ξυλοκοπήθηκε από τρία άτομα στην Αγία Παρασκευή δέχθηκε εκ νέου απειλές για τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του.

Ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε ότι ανήμερα των Φώτων ο 13χρονος δέχθηκε μία κλήση από απόκρυψη με το άτομο που βρισκόταν στην άλλη γραμμή να απειλεί τον γιο του. Σύμφωνα με τον πατέρα η κλήση διήρκησε 47 δευτερόλεπτα μέχρι που ο 13χρονος έκλεισε το τηλέφωνο. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι το παιδί δεν αναγνώρισε τη φωνή του ατόμου που τον κάλεσε. Και όλα αυτά την ώρα που οι τρεις μαθητές που βασάνισαν τον γιο του στην Αγία Παρασκευή παραμένουν ασύλληπτοι.

«Έχω μία απέραντη λύπη, τόσο για αυτό που συνέβη στο δικό μου το παιδί που ουσιαστικά του άλλαξε τη ζωή, όσο και για τα παιδιά που έκαναν αυτά τα απαίσια πράγματα. Δυστυχώς, πολύ φοβάμαι, ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, μέχρι να καταφέρουμε να βρούμε τη φόρμουλα που πρέπει να κάνουμε ως γονείς για να μην φτάνουν τα παιδιά στην παραβατικότητα και τις εγκληματικές πράξεις» είπε μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN ο πατέρας του 13χρονου.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στις απειλές που δέχεται ο ίδιος και η οικογένειά του τόνισε: «Το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πιστεύω ότι αυτοί (σ.σ. που κακοποίησαν το παιδί) είναι μία συμμορία των τριών ατόμων. Με απείλησαν ότι θα έρθουν 50 άτομα και θα με πυροβολήσουν με μία μπερέτα. Δεν πιστεύω ότι το έλεγαν από τη φαντασία τους. Πρέπει αν δει η Αστυνομία πόσα άτομα εμπλέκονται σε αυτή τη συμμορία».

«Εγώ πιστεύω ότι πρωτίστως η οικογένεια πρέπει να δίνει την πρέπουσα σημασία στα παιδιά όταν μεγαλώνουν και να τους βάζει όρια ώστε να γίνουν σωστοί άνθρωποι και μέλη της κοινωνίας. Όταν μία οικογένεια δεν είναι σε θέση να παρέχει αυτές τις κατευθύνσεις στα παιδιά, τότε είναι χρέος της Πολιτείας και όλων μας να συνεισφέρουμε είτε μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών είτε μέσω ειδικών για να μην καταλήγουν τα παιδιά να κάνουν πράγματα, όπως αυτά που έκαναν στο παιδί μου», κατέληξε ο πατέρας του παιδιού που δέχτηκε bullying από τους τρεις ανήλικους.

Μαθητές γνωστού ιδιωτικού σχολείου οι 3 δράστες

Την ίδια ώρα οι τρεις ανήλικοι δράστες που επιτέθηκαν στον 13χρονο και είναι μαθητές σε ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά σχολεία της Αθήνας παραμένουν ασύλληπτοι. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ανηλίκων που κρύβονται μαζί με τους γονείς τους.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη 2 Ιανουαρίου όταν ο 13χρονος είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του κοντά στο σπίτι του στην Αγία Παρασκευή.

Ένας εκ των δραστών πλησίασε το ανήλικο αγόρι και του ζήτησε να τον ακολουθήσει. Στη συνέχεια ένα από τα άλλα δύο άτομα που ήταν μαζί με τον πρώτο δράστη ακινητοποίησαν το θύμα κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα, ενώ ένα τρίτο άτομο τραβούσε βίντεο με το κινητό του.

«Αναγκάστηκα να τους ακολουθήσω, γιατί άρπαξαν το σκυλάκι μου και δεν ήθελα να του κάνουν κακό. Πρώτα με πλησίασε ο συμμαθητής μου. Οι άλλοι δύο ήταν κρυμμένοι λίγα μέτρα από το σπίτι, δίπλα από ένα γκαράζ. Με απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν τον σκύλο μου, αν δεν τους ακολουθήσω», είπε το θύμα περιγράφοντας τη στιγμή της επίθεσης.

«Με χτύπησαν και στην συνέχεια με έβαλαν να γονατίσω και να αναφερθώ σε δύο κορίτσια, τα οποία δεν γνώριζα. Με τραβούσαν βίντεο εκείνη την στιγμή. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Ήταν τρεις. Φοβήθηκα. Σκέφτηκα μέσα μου “καλύτερα να εξευτελιστώ, από το να μην γυρίσω στο σπίτι ζωντανός”» πρόσθεσε ο 13χρονος.

Όπως έγινε γνωστό οι τρεις δράστες απείλησαν τον 13χρονο ότι θα τον μαχαίρωναν με σουγιά εάν μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτά που έχουν συμβεί, ενώ ο πρώτος δράστης του είπε ότι θα τον σκοτώσουν με το Glock πιστόλι που έχει στην κατοχή του ο συνεργός του!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This