Υπόθεση bullying Αγία Παρασκευή: Επέστρεψε στο σχολείο ο 13χρονος – Τι εξηγούν οι γονείς του

Οι απειλές και τα τηλεφωνήματα λίγες ώρες πριν από το άνοιγμα των σχολείων

Must Read

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης του 13χρονου, που πριν από μερικά 24ωρα έπεσε θύμα πρωτοφανούς bullying από ομάδα ανηλίκων, που του έστησε ενέδρα και του επιτέθηκε.

Ο μαθητής είχε βγει από το σπίτι του, στην Αγία Παρασκευή, με σκοπό να πάει βόλτα τον σκύλο του. Τότε οι συνομίληκοί του τον αιφνιδίασαν, δίνοντάς του μπουνιά στη μύτη και τον έβαλαν να γονατίσει κάτω, τραβώντας τον παράλληλα βίντεο. Στη συνέχεια τον ανάγκασαν να βγάλει τα παπούτσια του και να τους ακολουθήσει ξυπόλητος στον δρόμο για να του δώσουν πίσω τον σκύλο του. Ωστόσο, το θύμα εξακολουθεί να βιώνει ένα μαρτύριο, αφού οι δράστες -που παραμένουν ασύλληπτοι- εξακολουθούν να τον απειλούν και να τον τραμπουκίζουν!

Ο πατέρας του 13χρονου, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, εξήγησε πως ο γιος του βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα, επέστρεψε στο σχολείο του, την ώρα που οι γονείς του δράστη ενημέρωσαν την διευθύντρια του σχολείου πως έχουν κορωνοϊό και το παιδί δεν θα πάει στο μάθημα.

«Ο ψυχολόγος που μιλήσαμε μας είπε το παιδί να επανέρθει στην πραγματικότητα, να μη συζητά το θέμα, να μην πει τίποτα στους συμμαθητές του, ούτε σε κανέναν άλλο και να παριστάνει ότι όλα είναι καλά μέχρι να γίνουν. Θα το προσπαθήσουμε. Δεν ήθελε να πάει στο σχολείο, αλλά τον πείσαμε», είπε ο πατέρας του μαθητή και συνέχισε:

«Μας διαβεβαίωσαν από το σχολείο ότι το παιδί δεν θα διασταυρωθεί με τους δράστες. Το περιστατικό δεν έγινε εντός του σχολείου. Στο ίδιο σχολείο που είναι το παιδί που μας δημιούργησε το πρόβλημα είναι και το δικό μου παιδί. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ευθύνεται το σχολείο».

Σύμφωνα με τον πατέρα του μαθητή, πίσω από το νέο απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε ο γιος του κρυβόταν κάποιος έφηβος, ο οποίος άλλαξε τη φωνή του ώστε να ακούγεται ενήλικος, με σκοπό να τον φοβερίσει.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This