Χειροπέδες σε «νταή» σύζυγο στον Βόλο: «Γεμίζω την καραμπίνα και θα σε σκοτώσω», είπε στη γυναίκα του

Η απόφαση του δικαστηρίου - Η κόρη του αιτήθηκε την φυλάκισή του

Must Read

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από τη νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, με δράστη έναν 60χρονο, που απείλησε την σύζυγό του ότι θα την σκοτώσει, ενώ στράφηκε και εναντίον των παιδιών του. Το περιστατικό αυτό αποκάλυψε ένα οικογενειακό δράμα, αφού ο κατηγορούμενος, στο παρελθόν έχει χάσει δύο παιδιά από ναρκωτικά!

Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή (της συζύγου του και της κόρης του) από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή, αφού απείλησε την σύζυγό του ότι θα την σκοτώσει με την καραμπίνα. Παράλληλα, αθωώθηκε για απόπειρα ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης σε βάρος του ανήλικου γιού του, κατά του οποίου πέταξε ένα τάμπλετ και τον πέτυχε σε σημείο κοντά στο αυτί.

Ο 60χρονος συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 7 Ιανουαρίου, στη Νέα Ιωνία, όταν υπό την επήρεια μέθης μπήκε στο σπίτι του, άρχισε να βρίζει και να εκφοβίζει την κόρη του, η οποία κλειδώθηκε στο δωμάτιό της. Τότε, έστειλε μήνυμα στην γυναίκα του, που έλειπε από το σπίτι, ότι όταν επιστρέψει θα την περιμένει με γεμάτη την καραμπίνα του, την οποία κατέχει ως κυνηγός. Μάλιστα, στράφηκε και κατά του 13χρονου γιού του, διότι τον εκνεύρισε που έπαιζε με το τάμπλετ, με αποτέλεσμα να του το αρπάξει από τα χέρια και να του το πετάξει.

«Είναι καλός άνθρωπος, αλλά όταν πίνει χάνει τον έλεγχο»

Όπως κατέθεσε η 25χρονη κόρη του ενώπιον του Δικαστηρίου, όταν ο πατέρας της πίνει και επιστρέφει στο σπίτι έχει την ίδια συμπεριφορά, ενώ ζήτησε από τους δικαστές την φυλάκισή του. Η σύζυγος από την άλλη κατέθεσε ότι «είναι καλός άνθρωπος, αλλά όταν πίνει χάνει τον έλεγχο». Συγκεκριμένα, η γυναίκα κατέθεσε ότι θα πάρει τα παιδιά από το σπίτι τους και θα φύγουν, ζητώντας από τον κατηγορούμενο να τους αφήσει στην ησυχία τους «για να καταλάβει ότι αυτό που κάνει είναι καταστροφικό για όλους».

Σε ερώτηση του προέδρου γιατί δεν παίρνει διαζύγιο, η γυναίκα υποστήριξε πως μέχρι τώρα, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να το κάνει και φοβόταν, αλλά πλέον έχει καταφέρει να βρει πάνω από μία εργασίες και πρόκειται άμεσα να κινήσει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This